Genel
Giriş Tarihi : 19-11-2023 17:45

TKGD Başkanı Lüleci'den TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Komitesi'ne ziyaret

TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve İcra Komitesi Üyeleri, TKGD (Toplumsal Dayanışma Ve Kadın Gelişim Derneği) & TGD (Toplumsal Dayanışma ve Kadın Girişim Derneği) & SS ADA YEREL Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hülya Lüleci ve İcra Kurulunu SATSO Hizmet binasında ağırladılar.

 TKGD Başkanı Lüleci'den TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Komitesi'ne ziyaret

Başkan Hülya Lüleci ziyarette yaptığı konuşmasında, çok içten ve samimi ağırlama naziklikleri için Başkan Elvan Dikici ve İcea Komitesi Üyelerine memnuniyetini ifade ederek içtenlikle ağırlama naziklikleri için teşekkür etti.

Başkan Elvan Dikici ise nazik ziyaretlerinden dolayı Hülya Lüleci ve beraberindekilere teşekkür ederel en yakın zamanda iadeyi ziyarete gelmek istediklerini söyledi. Başkan Dikici: “ Konuşulan konuları projelendirip bir sonuca bağlamak için ikinci toplantıyı gerçekleştirmeliyiz. Menekşe Sanat Sokağı’nı görmek istiyoruz. Bu sebeple de Başkan Hülya Lüleci’den bu kabulün Sanat Sokağı’nda olmasını rica ediyoruz” dedi.

Başkan Lüleci ise bu isteğe karşılık “Üreten sanatkar kadınlarımızın ürünlerini görmeniz bizleri çok mutlu eder. Ayrıca, kadın girişimcilerimizin özgüvenini pekiştirir bu  manada anlamlı olan ziyaretinizden çok mütehassis  oluruz” diye konuştu.

Her iki Başkan da Sakarya’daki Kadın Girişimciler için birlikte çalışmayı ilke edindikleri ortak görüşte olduklarını belirterek en yakın tarihte yine birlikte olmayı ortak temennisinde bulundular.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni