Genel
Giriş Tarihi : 04-02-2023 00:50

Vanlılardan LC Habere ziyaret

Sakarya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Agit Koç, beraberindeki Başkan Yardımcısı Emrah Demir, Sayman Sunay Öztan ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Koç ile birlikte LC Haberi ziyaret etti.

Vanlılardan LC Habere ziyaret

Aynı zamanda Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi ve LC Haber Ajansı Başkanı olan LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Levent Candan ile görüşen Sakarya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Agit Koç; derneğin burs ve üye kayıt ve hemşeri tespit çalışmaları gibi faaliyet ve Ramazan ayında gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgiler verdi.

İç içe kardeşçe yaşıyoruz

Agit Koç, konuşmasında “ Yönetim kurulu olarak yeni Dernek binası ve Taziye Evi çalışmalarımız devam ediyor. Sakarya’da hiçbir ayrım yapmadan kardeşçe iç içe yaşıyoruz. Tüm yurtta olduğu üzere Sakarya’da da birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam etsin. Bu amaç ve gaye içersin de dernek faaliyet ve çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

LC Habere başarılar diledi

Agit Koç; “LC Haber başta olmak üzere yerel gazete ve internet haber sitelerini yakından takip ediyorum. Sakarya’nın sorunları ve çözüm önerilerine yönelik görüş ve düşünceleri olabildiğince gazete ve internet sitelerin sayfalara taşınabiliyor. Şehrin önde gelen ve kanaat önderlerinin sorunların çözümünde mutlak suretle çabaları olduğuna inanıyoruz Sivil Toplum Örgütlerinin de çabalarını biliyoruz. Bizde Dernek olarak bu güzel şehrimizin daha güzelleşmesi sorunlarından bir an evvel arınabilmesi adına elimizden gelen katkıyı sunuyor ve sunmaya devam edeceğiz” diyerek LC Habere yayın hayatında başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni