Yaşam
Giriş Tarihi : 05-02-2020 08:07   Güncelleme : 05-02-2020 08:07

Waffle ile kaynaştılar

Herbalife Nutrıtıon Bağımsız Üyesi olan 3 girişimci bayan tarafından başlatılan Waffle Partisi etkinliklerinin üçüncüsü; Ada Öz Aktif Yaşam Merkezi ile devam etti

Waffle ile kaynaştılar

Herbalife Nutrıtıon Bağımsız Üyesi olan 3 girişimci bayan tarafından başlatılan Waffle Partisi etkinliklerinin üçüncüsü; Ada Öz Aktif Yaşam Merkezi ile devam etti. Etkinliğin sürpriz konuğu ise; Uluslararası 20K Başkanlık Takımı Şenol Zehir oldu.

Başlattıkları Waffle Partisi Etkinliği ile kaynaşma ve dayanışma örneği sergileyen Aktif Yaşam Merkezi İşletmecileri Merve Çamur, Hilal & Recep Afşar ve Özlem Yanık, etkinliğin üçüncüsünü de gerçekleştirmelerin mutluluğunu yaşadı. İlki Hendek İlçesi Kemaliye Mahallesi bulunan Merve Çamur’un işletmeciliğindeki Ada Defne Aktif Yaşam Merkezi, ikincisi Adapazarı Kavaklar Caddesi Uzunoğlu Pasajı’nda Hilal & Recep Afşar çiftinin işletmeciliğini yaptığı Ada Doğa Aktif Yaşam Merkezi’nde devam eden Waffle Partisi’nin üçüncüsü ise önceki gün Adapazarı Yenicami Atagün İşmerkezi’nde Özlem Yanık’ın işletmeciliğini yaptığı Ada Öz Aktif Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti.

Ürünler sayesinde tanıştılar

Programın sunumunu gerçekleştiren Hilal Afşar; bundan tam 6 yıl önce ürünü kullanmasıyla üç yıl öncede “insanlara nasıl faydalı olurum” düşüncesiyle, bir etkinlikte tanıştığı eşi Recep Afşar ile birlikte Ada Doğa Aktif Yaşam Merkezi’ni açtıklarını ifade etti. Hayat hikâyesini ve çalışma sistemini etkinliğe katılan davetlilerle paylaşan Afşar; bu çalışma sisteminin hayatına çok güzellikler kattığını söyledi. Uygulanan dengeli beslenme ile kilo problemlerinden kurtulmak isteyen ve bu durumdaki insanların sorunlarına bir anlamda çözüm üretmek adına Aktif Yaşam Merkezlerine gelmesi konusunda çağrıda bulundu.

“Şenol Zehir” sürprizi

Etkinliğe sürpriz yaparak katılan Herbalife 20K International President Team 3 Diamond, NLP & Kişisel Gelişim Uzmanı & Profesyonel Yaşam Koçu & Yazar Şenol Zehir; 18 yıl önce tanıştığı firma ile bugüne gelinen noktayı misafirlere aktararak; onca yılın birikimini, tecrübesini ve deneyimlerini de paylaştı. Kulüplerin önemini vurgulayan Şenol Zehir; “Beslenme kulüplerinin aktif yaşam konusunda çok daha fazla deneyim ve içeriklere sahip olacağını ve her semtte en az bir kulüp olacağını dile getirdi. Sabrın azmin ve asla vazgeçmemenin canlı örneği olan Şenol Zehir; herkesi daha güzel, daha mutlu ve daha iyi bir hayatı olması için aktif yaşam merkezlerine katılmaya davet etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni