Siyaset
Giriş Tarihi : 22-02-2024 16:40

Yeni Başkan Yusuf Haldızoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Belediye meclis üyesi adayı olmak için görevinden istifa eden AK Parti Serdivan İlçe Eski Başkanı Burak Erken’in görevini Yusuf Haldızoğlu’na devretmesinin ardından, Haldızoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri gelmeye devam ediyor.

Yeni Başkan Yusuf Haldızoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Sakarya’nın önemli ve tanınmış isimlerinden; Ada Saban Otomotiv İnşaat Fidancılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Saban, Baysılan Gurup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Cebrail Baysılan, Ada Balkan Yetkili Servis Sahibi Sedat Demirok ve Muhabir İbrahim Murat; AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’na giderek yeni başkan Yusuf Haldızoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki yerel seçimlerde kendisine ve partisinin Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik’e başarılar dilediler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Buraya gelerek beni çok mutlu ettiniz. Partimize ve belediye başkan adayımız Osman Çelik’e vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ederim. Serdivan’ımız için kıymetli, adayımız Osman Çelik ile ve siz değerli gönüldaşlarımızın da desteğiyle birlikte durmadan çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan iş adamı Aykut Saban ise, “İş adamları Cebrail Baysılan, Sedat Demirok ve Muhabir İbrahim Murat ile birlikte; aynı zamanda yakın dostum olan AK Parti Serdivan İlçe Yeni Başkanı Yusuf Haldızoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve başarılar diledik. Yeni Başkanımız Yusuf Haldızoğlu’nun bu görevi layığıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Serdivan’ın geleceği için elinden ne geliyorsa yapacağına inanıyoruz ve her daim yanındayız. İlerleyen zamanlarda daha iyi yerlerde göreceğimizden eminiz” şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni