Aday Adayı Hava İsra Pehlivan; Arifiye’de esnafı ziyaret etti

28. Dönem İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Hava Pehlivan; çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız verdi. Pehlivan; Arifiye İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Siyaset - 27-03-2023 20:46 159 kez okundu.

Aday Adayı Hava İsra Pehlivan; Arifiye’de esnafı ziyaret etti

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Pehlivan Arifiye İlçesinde vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde neden İYİ Parti’den Aday Adayı olduğunu anlatarak İlçe sorunları ve çözüm önerilerine yönelik görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Aday Adayı Pehlivan; “ Bu gün çalışmalarım kapsamında Arifiye İlçesinde esnaflarımıza ziyarette bulunduk. Esnaf ekonomik anlamda çok zor bir durumda. Gençlerin ise yarınlara adeta umutları kalmamış. Eğitim alanında projelerle ön plana çıkmak için aday olmak istiyorum. Örneğin; öğretmenliği, sırf parası için değil gerçekten bu meslek üzerine yoğunlaşan, mesleği seven ve gerçekten bu işi sevdiği için yapan gençlerden ve insanlardan oluşmasını istiyorum. Öğrencisine müşteri ya da geçici insan gözüyle değil, gerçekten yetiştirebileceği, her öğrencisine eşit ve adil yaklaşımı ilke edinen, gerçek profesyonel eğitmen sistemine geçilmesi gerekiyor.” diyerek ziyaretlerine esnaf ile yaptığı iftar ve son olarak meshur Mavi Masada yaptığı çay sohbeti ile son verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Halkın iradesiyle Yükselen Şenol Dinç:

Halkın iradesiyle Yükselen Şenol Dinç: "Beni halk getirdi. Birilerinin değil, onların başkanıyım"

18-04-2024 - Siyaset

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin; kaçak yapılara karşı kararlılıkla hareket ediyor

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin; kaçak yapılara karşı kararlılıkla hareket ediyor

18-04-2024 - Siyaset