Ali İhsan Yavuz, “MÜSİAD Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısı”na katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'MÜSİAD Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıya katılan Yavuz, değerli bilgilerini paylaşarak katılımcılara önemli görüşler aktardı.

Siyaset - 07-05-2024 12:26 69 kez okundu.

Ali İhsan Yavuz, “MÜSİAD Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısı”na katıldı

Toplantının açılışında konuşan Ali İhsan Yavuz, iş dünyasının önemine vurgu yaparak, ekonomik kalkınmanın ve istihdamın artırılması için işbirliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Katılımcılar, Yavuz'un paylaştığı değerli bilgiler için teşekkürlerini iletti ve AK Parti'nin ekonomi ve iş dünyasıyla ilgili politikalarına olan desteklerini belirtti.

Toplantının sonunda, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin yeni üyeleri olan Yaşar Kasar, Büşra Duygu Alptekin ve Miraç Evin'e 'Üyelik Kitlerini' takdim edildi. Yeni üyeler, MÜSİAD ailesine katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, işbirliği ve dayanışma içinde hareket etmek için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

MÜSİAD Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantısı, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirerek, işbirliği ve iş geliştirme fırsatlarını artırmayı hedefleyerek başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Katılımcılar, önemli konuların ele alındığı ve değerli bilgilerin paylaşıldığı toplantının verimli geçtiğini belirtti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Kurt:

Başkan Kurt: "Söğütlü'de doğal gaz olmayan mahalle kalmayacak"

17-05-2024 - Siyaset

Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Belediye Başkanını ziyaret etti

Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Belediye Başkanını ziyaret etti

17-05-2024 - Siyaset