Başkan Bektaş; “Voleybol severlere keyifli maçlar izlettireceğiz”

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş; “Sakarya da spora hizmet etme adına oluşturacağımız bütçe ile bu sene 2 ligde kadromuzla Şampiyonluğa oynayarak Voleybol severlere keyifli maçlar izlettireceğiz” dedi.

Spor - 03-07-2023 18:56 357 kez okundu.

Başkan Bektaş; “Voleybol severlere keyifli maçlar izlettireceğiz”

Oynadığı oyun ve verdiği duruşla voleybol liglerinde adından söz ettiren Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş,  düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi; “ 2019 Yılında Sakarya Voleybol ismi ile 2. Ligden başlayan serüveni, ilk senesi 2. Ligde Şampiyonluk ile taçlandırarak 1. Lige çıktık. 3 sezondur Sultanlar Ligine çıkmak için mücadele eden Sakarya Voleybol Oynadığı oyun ve verdiği duruşla voleybol liglerinde adından söz ettiren ve saygı duyulan bir kulüp oldu. Bunu sağlama nedeni 50-100 kişi ile başlayan 2 bin-3binlere kadar artan seyirci potansiyeli voleybola duyulan ilginin her yıl artması Ve sürekliliğin olduğu istikrarın olduğu yerde altyapıda 150’ ye yakın geleceğin yıldızları için birçok sporcuya umut olmamız da en büyük etkeni.

Değerlerin üstünde

Şehri tanıyan ve yıllardır bu şehirde voleybol da mücadele eden değerli yol arkadaşlarımızı, yolda bırakamazdık ve biz çıktığımız yolda ne kadar zorluk varsa ve ne kadar daha zorluk yaşanacaksa onlara göğüs germekten kaçmadık kaçmayacağız. Rakiplerimizin finansal yapıları ve ana sponsorları iyi incelendiğinde ki burası çok önemli ne kadar büyük bir işi bir avuç insan ve voleybola spora gönül vermiş değerli seyircilerimizle başardığımızı daha iyi anlayacaklardır. Bir kız çocuğuna umut olmak Bir kız babası olarak ve spora gönül vermiş bir Sakaryalı olarak değerlerin en üstündedir.Tamamen gönüllü dost ve arkadaşlarımın yanında 5-6 sponsorumuzla sporu sevdiğim için Sakarya da spora hizmet etme anlamında caba sarf ediyorum. İkili ilişkilerimi kullanmak suretiyle kapısını çaldığım bana inanarak en küçüğünden en büyüğüne destek olan  herkese şükranlarımı sunarım. Son zamanlar da ekonomik olarak ciddi anlamda maliyetlerin artması bu işlerin kurumsal bir yapı altında olması daha da kaçınılmaz olmuştur. 

Gurur duyuyoruz

Geçmiş yıllarda ilimizde Basketbol da Süper Ligde mücadele eden takımımız ile gurur duyuyorduk. Ancak şuan yok. Sakarya Voleybol olarak bu sezon 1. Ligde mücadele etmek ve hedefiniz doğrultusunda gerekli olan bütçe 5 -10 milyon arasında. Burunla hedefinize ulaşma garantiniz yok bunun üstüne çıkarsanız 10 -15 milyonu bulur.  Bunu yönetici arkadaşlarım ve teknik ekibimle sezon biter bitmez masaya yatırarak tartıştık.  Yapabileceklerinizi konuştuk.  Bu bizim arkadaşlarımla altından kalkacağımız bir durum değil.  Arkadaşlarım benim önderliğimde bana inanarak güvenerek yapabileceklerini ortaya koysa da. 2 aydan beri ciddi sponsorluk arayışı içindeyim.  Şehir de maalesef bu işe bu kadar bütçe ayıracak kimse yok. Herkes genel ekonomik sıkıntıyı bahane ediyor.

Keyifli maçlar izlettireceğiz

Kendi içimizde yapmış olduğumuz istişarede bu işi bırakmak, 4 senedir yapılan emeklerinin alt yapı da geleceği olan Sporcuların hayallerini söndürmek, basketbolun kapanması nasıl basketbol severleri üzdü ise voleybol severleri hayal kırıklığına uğratmasını istemedik. Ben arkadaşlarımla ve özellikle Teknik Kadromun raporu doğrultusunda bu sezon Federasyon ile yapmış olduğumuz görüşmeler ile 1 ligde yarışma hakkımızı devir edip 2 ligde yarışma hakkını  Bayram öncesi anca sonuçlandırdık. Sakarya da spora hizmet etme adına oluşturacağımız bütçe ile bu sene 2 ligde kadromuzla Şampiyonluğa oynayarak Voleybol severlere ve sizlere keyifli maçlar izlettireceğiz. Bu sene siz değerli Basın mensuplarımızı da daha çok maçlarımızda görüp ne demek istediğimizi neyi anlattığımızı neyi başardığımızı daha iyi anlatmış olacağız sonucu ve ligi ne olursa olsun her zaman tek bir hedefimiz ana hedefimiz bir hayata dokunmak bir hayata umut olmak bir şehre umut olmak. Bazen mutluluk bazen üzüntü olsa da sporun neticeye bağlı tarafı bizim inandığımız kadar inananların çoğaldığında neler yaşanacağı hayallerimizden bile fazla olacaktır” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya Valisi, Bedensel Engelli Spor Kulübü'ne destek ve tebrik ziyareti

Sakarya Valisi, Bedensel Engelli Spor Kulübü'ne destek ve tebrik ziyareti

16-04-2024 - Spor

Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Süper Lig’e yükseldi

Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Süper Lig’e yükseldi

03-04-2024 - Spor