Berberler Odası ile Sigorta Tower arasında protokol anlaşması: %60 indirim

Sakarya’nın en çok tercih edilen sigorta acentalarından olan SigortaTower Cem Bükülmez Sigorta Acenteliği, Sakarya Berberler odasıyla bir protokol imzaladı. Berberler odasından gelen müşterilere %60 indirim sağlandı.

Genel - 20-02-2024 12:41 102 kez okundu.

Berberler Odası ile Sigorta Tower arasında protokol anlaşması: %60 indirim

Protokol ile ilgili açıklama yapan SigortaTower Cem Bükülmez Sigorta Acenteliği Sahibi Cem Bükülmez, “34 şirketin acenteliğini yapıyoruz. 2024 yılında şirket olarak “ Sakarya’m güvende” diye bir proje başlattık. Ocak ayında da bununla ilgili proje anlaşmalarımızı tamamladık. Belirli meslek gruplarıyla; berberler, kuaförler, güzellik salonları, avukatlık ofisleri, mali müşavirlik ofisleri vb. yerlerin iş yeri sigortalarını yaptık. Dersimize de güzel çalıştık açıkçası. Bu hafta itibariyle de berberler odasıyla bir çalışma başlattık. Aynı çalışmaları Sakarya Barosuyla ve Mali Müşavirler Odasıyla da inşallah Ramazan öncesi bir proje yapacağız.

2 ana konu üzerine anlaşma yapıyoruz. Birincisi iş yeri sigortaları. Ülkemiz biliyorsunuz ki deprem riski taşıyor. Antalya’da yaşadığımız su baskınları, hırsızlık ve diğer doğal afetler vb. olası risklere karşı sigorta yapıyoruz. Biz iş yerlerine gelen misafirleri de aynı zamanda sigortalamış oluyoruz. Örneğin berber salonuna gelen, kuaföre gelen müşterilerin başlarına da bir kaza gelirse onları da teminat altına alacağız. Bir de bu meslek gruplarındaki arkadaşlarımızın özel sağlık sigortalarıyla ilgili bir çalışmamız var. Malum devlet hastanelerinde sıra almak artık çok zor. En basiti bir MR için 6-8 ay sonraya sıra veriyorlar. Biz Sigorta Tower olarak vatandaşlarımızın burada yanındayız, dersimize çok iyi çalıştık. Sigorta bünyemizde olan şirketlerin çalışanlarının özel sağlık sigortalarını da yapacağız. Biz bu noktada süreci odalarımızla yönetmek istiyoruz. Hem bilgilendirme açısından daha kolay olacak. Hem de odaların bu sürece dahil olarak mensubu olduğu üyelerin sigorta policelerini hem daha uygun ve hesaplı yapmalarına vesile olacak” dedi.

Başkan Hacıoğlu Meslektaşlarına seslendi

Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ise, “Bizim protokol içerisinde 700 tane üyemiz var. Kiralık dükkanları olanlar var. Dükkanlara her gün program veriyoruz zaten. Yapılan protokol gereği odamıza üye olanlara %60’a varan indirimler var. Bizim berber dükkanlarında televizyon, makinalar, kullandığımız ürünler var. Bunları sigortalamamız gerekiyor. Yapılan protokolümüz bu anlamda çok güzel bir protokol olmuş oldu. Buradan tüm meslektaşlarıma sesleniyorum. SigortaTower Cem Bükülmez Sigorta Acenteliği ile imzalamış olduğumuz protokole destek vermelerini istiyorum. Bu destekle birlikte başınıza gelecek herhangi bir sorunla ilgili bir sıkıntıya düşmezsiniz diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

03-05-2024 - Genel

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

03-05-2024 - Genel