İsmail Türüt, "Bize gelin ol güzel" şarkısının klibini Poyrazlar Gölü'nde çekti!

Ünlü Karadeniz Müziği sanatçısı İsmail Türüt, müzik dünyasına damga vuracak yeni bir klip ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türüt'ün son eseri olan "Bize gelin ol güzel" şarkısının klibi, yakın dostu olan Hakkı Tank'ın işletmeciliğini yaptığı Poyrazlar Gölü'nün muhteşem atmosferinde çekildi.

Genel - 07-05-2024 15:24 157 kez okundu.

İsmail Türüt,

Sanatçı, Yekta Ozbilen'in yönetmenliğindeki klip ile dinleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sunmayı amaçlıyor.

Doğanın Büyüleyici Kucağında yükselen sanat eseri

Poyrazlar Gölü, doğanın en güzel armağanlarından biri olarak bilinirken, İsmail Türüt'ün "Bize gelin ol güzel" şarkısıyla buluşması müzikseverleri büyülemeye aday. Doğanın kalbinde, yeşilin ve mavinin muhteşem uyumuyla bezenmiş bu eşsiz mekanda çekilen klip, Türüt'ün sanatını doğanın kucaklayışıyla buluşturuyor. Göl kenarındaki ormanlık alanlar, sakin ve huzurlu atmosferiyle Türüt'ün duygusal şarkısına mükemmel bir eşlik sağlıyor.

Orman güzel, göl güzel. bize gelin ol güzel

Klipin çekim sürecinde doğanın güzellikleriyle iç içe geçen İsmail Türüt, şarkının nakaratında göl ve doğa güzelliklerine göndermeler yaparak duygularını ifade ediyor: "Orman güzel, Göl güzel. Göle giden yol güzel, Anam seni çok sevdi. Bize gelin ol güzel."

Yazın en keyifli şarkısı

Gelin rolünde Rabia Tarhan'ın oynadığı "Bize gelin ol güzel" şarkısının klibi, sanatçının müzik kariyerinde yeni bir dönemin habercisi olarak görülüyor. Türüt, bu eserinde hem müzikal yeteneğini sergilerken hem de doğanın içindeki huzur ve güzellikleri dinleyicilerine aktarıyor. Büyük ses getirmesi beklenen klip, müzikseverleri yazın en keyifli şarkılarından biriyle buluşturacak.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ünlü isimler Sakarya Reisoğlu Tesisleri'nde buluştu: Başkanlar da katıldı

Ünlü isimler Sakarya Reisoğlu Tesisleri'nde buluştu: Başkanlar da katıldı

19-05-2024 - Genel

Umut Emlak’tan örnek bağış: 100 askıda Ekmek

Umut Emlak’tan örnek bağış: 100 askıda Ekmek

19-05-2024 - Genel