Maya Okulları'ndan Cumhuriyetin 100. yılında çifte kutlama

Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi ve Maya Çocuk Sakarya kadrosu Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla balo ve okul bahçesinde coşkulu bir tören düzenlendi.

Sosyal - 30-10-2023 14:56 425 kez okundu.

Maya Okulları'ndan Cumhuriyetin 100. yılında çifte kutlama

Cumhuriyetimizin 100. yılı için Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi ve Maya Çocuk Sakarya kadrosu tarafından, 28 Ekim Cumartesi akşamı çok anlamlı bir balo düzenlendi. 29 Ekim Pazar günü ise okul bahçesinde coşkulu bir tören yapıldı.

Öncelikle Del Lago Luxury Hotel by Saraçoğlu'nda görkemli bir gece gerçekleştiren Maya Okulları, bu anlamlı "100.Yıl Balosu"nda hem Cumhuriyet'i kutlamak hem de 100 çocuğun eğitimine destek olmak amacıyla velileriyle bir araya geldi.

Geceye bir grup öğrencinin drama gösterisinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Profesyonel dans ekibinin gösterileri geceye damgasını vurdu. Maya Okulları ve Maya Çocuk Sakarya Yerleşkelerinin Kurucusu Sayın Büşra Sarıoğlu gecenin önemine binaen konuşmasını yaptıktan sonra Toplum Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yaparak gerçekleştirdikleri 100 öğrencinin eğitimine destek amacıyla bağış yapan misafirlerine plaketlerini teslim etti. Gece tüm öğretmenlerin İzmir Marşı'nı söylemek üzere sahneye çıkmasıyla son buldu.

Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladılar

29 Ekim Pazar günü ise Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi ve Maya Çocuk Sakarya'nın öğretmen ve öğrencileri tarafından 100. yıla özel hazırlanan program, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Sayın Merve Başar'ın günün anlamıyla ilgili yaptığı konuşmayla başladı. Ana sınıfı öğrencilerinin velileri ile şarkılar söylediği program ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin dansları, şiirleri, koroları ve drama gösterileriyle devam etti.

Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusu Pandomim Orkestrası'nın eğlenceli şarkıları ve gösterileriyle daha da keyifli bir hâl aldı. Program tüm Maya öğretmenlerinin İzmir Marşı'nı söylemek için sahneye çıkmasıyla sona erdi. Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi ve Maya Çocuk Sakarya'nın Kurucusu Sayın Büşra Sarıoğlu katılım sağlayan tüm velilerine teşekkür ederek; Cumhuriyet'in 100. yılı ile ilgili güzel dileklerini dile getirdi

1Maya okulları
2Maya okulları
3Maya okulları
4Maya okulları
5Maya okulları
6Maya okulları
7Maya okulları
8Maya okulları
9Maya okulları
10Maya okulları
11Maya okulları
12Maya okulları
13Maya okulları
14Maya okulları
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

12-11-2023 - Sosyal

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

09-11-2023 - Sosyal