Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali açılışa gün sayıyor

FeyFest Girişimci Kadınlar Platformu festivaller serisini, 14-15-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceği “Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali” ile sürdürecek.

Genel - 27-03-2023 20:43 364 kez okundu.

Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali açılışa gün sayıyor

FeyFest 2022 Girişimci Kadınlar Festivali olarak 2022 yılında 5. festivallerini düzenleyen FeyFest Girişimci Kadınlar Platformu, ramazan dolayısı ile bu yıl gerçekleştirecekleri 6. Festivale hazırlanıyor. Platform Kurucusu Feyza Kaya, düzenleyecekleri Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali’ne yönelik açıklamasında, “FeyFest Girişimci Kadınlar Platformu olarak Ramazan ayında Bayram Alışveriş Festivali yapacağız. Ramazan şenliklerinin de yer alacağı festivalimiz gece geç saatlere kadar sürecek” dedi.

55 Firma katılacak

Feyza Kaya; “FeyFest Girişimci Kadınlar Platformu kurucusu Feyza Kaya Festivalimizin bu yıl 6.’sını düzenleyeceğiz. 14-15-16 Nisan tarihlerinde SEN Otel’de, ‘Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali’ düzenleyeceğiz. 12.00-24.00 saatleri arasında açık kalacak 3 gün süreli festivalimize 55 firma yer alacak. Sakaryalı firmalar arsında İstanbul ve çevre illerden gelen firmalarda olacak.  Biz önceki festivallerimizde Girişimci Kadınlar olarak yola çıktık. Fakat beylerimizde çok sahip çıktı. Bu yıl firma sahiplerimizin içinde beylerde var. Bize çok destek oldular.

Sürprizlerimiz ve özel indirimler

Vatandaşlarımız,  aynı zamanda özlenen eski ramazanları da hatırlayarak festivalimizde pamuk şeker, Allı Güllü ve Fasıl ekşiliğinde alışveriş yapabilecek.  Örneğin; festival alanımızda erkek, kadın ve çocuk kıyafetlerinden mücevher dâhil olmak üzere takılar ve gıda reyonumuz olacak. Tatlıdan tuzluya her çeşit ürünün satışı yapılacak. Bir aile düşünün hem kıyafet alabilecek hem alışveriş yapacak hem de evlerinin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Tüm bunların yanı sıra çeşitli sürprizlerinde yar alacağı Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali’mizde hanımlarımıza çok güzel sürprizlerimiz ve özel indirimler olacak” dedi. 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

25-04-2024 - Genel

BİMUD’dan Sakaryalı belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

BİMUD’dan Sakaryalı belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

25-04-2024 - Genel