REMAX Hür’den görkemli “2023 Başarı Ödülleri’’

Sakarya’nın emlak sektöründe önde gelen firmalarından REMAX Hür Gayrimenkul Şirketi, 21. kuruluş yıldönümünü Serdivan Sen Otel’de düzenlenen muhteşem bir ödül töreni ile kutladı.

Genel - 02-02-2024 17:55 129 kez okundu.

REMAX Hür’den görkemli “2023 Başarı Ödülleri’’

. Şirket yönetimi ve danışmanlar nezih bir ortamda düzenlenen yemekte bir araya geldi ve ardından gerçekleşen ödül töreninde Remax Hür’ün başarılı danışmanlarına ödülleri takdim edildi.

"Büyük bir aileyiz"

REMAX Hür Gayrimenkul Şirketi danışmanlarının katıldığı ve sunumu Ayşe Nur Çakar tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan REMAX Hür Genel Müdürü Turan Çakar, her geçen yıl sektörde büyümeye devam ettiklerini söyledi. Konusunda uzman ekibi ile büyük bir aile olduklarını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Çakar, hedeflerinin nitelikli, çalışmayı seven, güvenilir yeni iş arkadaşları ile çok daha büyük bir ekip oluşturmak olduğunu belirtti. Çakar, “21. yılımızdayız. Zaman zaman zor ve Meşakkatli yıllarımız oldu ama bugün geldiğimiz nokta çok şükür harika. Üniversite gibi olduk; eğitiyoruz, mezun ediyoruz. Açılan yeni işyerleri ile piyasamız büyüyor’’ dedi.

Güven ve samimiyet

Bu sektörde güven ve samimiyetin başarıda en önemli faktör olduğununu vurgulayan Çakar, ‘‘Dostlarınız ve müşterilerinizle olan ilişkilerinizde güven ve samimiyetinizi asla kaybetmeyin. İnsanlar size güvenmeli ve sizinle işbirliği yaparken kafalarında her hangi bir soru işareti olmamalı Başarının en önemli noktası budur. Buna önem verirseniz başaramayacağınız hiç bir şey yok. Dolayısıyla başaran arkadaşlar bunlara harfiyen uydukları için başarılı oluyorlar’’ ifadelerini kullandı.

Mini bilgi yarışması

Ödül töreni öncesi sektörle ilgili sorulardan oluşan bir bilgi yarışması düzenlendi. Ayşenur Çakar’ın yönettiği bilgi yarışmasında, danışmanlar soruları verilen süre içersinde cevaplamaya çalıştı. Oldukça heyecanlı geçen yarışma esprili anlara sahne olarak etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

03-05-2024 - Genel

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

03-05-2024 - Genel