Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu Sonbahar Konseri muhteşem oldu…

Sakarya'nın Kültür Değeri Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu, dün akşam Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde verdiği Şahane bir konser ile yeni sezonu açtı.

Sosyal - 12-10-2023 17:39 643 kez okundu.

Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu Sonbahar Konseri muhteşem oldu…

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü Türk Halk Müziği  Ses Eğitimi Ana bilim dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sertan Demir Yönetiminde, Sakarya Halk Müziği Derneği ve SAÜ Türk Müziği Araştırma, Uygulama ve Tanıtma Öğrenci Topluluğu’ndan oluşan Sakarya Türk Halk Müziği Kent Topluluğu, dün akşam (11.10. 2023) Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde muhteşem bir konser ile yeni döneme merhaba dedi. Yurdumuzun farklı yörelerinden seçilmiş eserlerin seslendirildiği gece, dinleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Toplulukta Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra bağlamada Arş. Gör. Mehmet Der, Mey-Zurnada Hasan Hüseyin Şahin'de görev aldılar.

Sakarya Üniversitesi TEKNOKENT Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu, konser sonunda koro adına teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Koro şefi Doç. Dr. Sertan Demir'e teşekkürlerini ileten Köseoğlu, yaptığı konuşmada, farklı meslek gruplarından insanların bir araya gelerek, kültür adına çalışmalar yapmalarını önemsediğini belirterek, topluluk üyelerine teşekkür etti.

Konser sonrası Şef Sertan Demir ve koro üyeleri başarılarını Şehrimizin tanınmış mekanlarından Lezizan’da birlikte yemek yiyerek kutladılar.

1Konser
2Konser
3Konser
4Konser
5Konser
6Konser
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

12-11-2023 - Sosyal

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

09-11-2023 - Sosyal