Sakarya Vip International bitkisel ürünlerle tedavi ediyor

Bitkisel tedavi ürünleri ile sağlıklı yaşama katkı sunmak amacıyla hizmet veren Sakarya Vip International, yeni işyerinde taşınması nedeniyle bir açılış etkinliği düzenledi. Alternatif tıp alanında tecrübeli ekibiyle çeşitli hastalıkların tedavisi için bir organizasyon kuran takım lideri Müzeyyen Kaya, sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum için çalıştıklarını söyledi.

Genel - 20-02-2024 17:15 143 kez okundu.

Sakarya Vip International bitkisel ürünlerle tedavi ediyor

‘‘Doğadan Gelen Mucize’’ sloganıyla Sakarya’da iki yıldan bu yana bitkisel doğal tedavi ürünleri hizmeti veren Vip International, adres değişikliği ve yeni işyerini hizmete girmesi vesilesiyle güzel açılış etkinliği düzenledi. Adapazarı Tığcılar Mahallesi Kız Meslek Lisesi Sokağı Erinç İş Merkezi 10 nolu ofiste hizmete devam eden Sakarya VİP International’ın açılış töreninde; ekip çalışanları, müşterileri, konukları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

300’e yakın sayıda geniş bir ekipten oluşan Vip International Sakarya’nın Takım Lideri Müzeyyen Kaya, açılışa katılan ekip arkadaşlarından; Gökhan Kaya, Hüseyin Kurt, Gökdeniz Kaan Kaya, Gülnihal Mira Kaya, Hasan Yavuz, Hüseyin Tekerci, Ayten Tekerci, Zübeyde Kalkan, Yunus Emre Kalkan, Çiğdem Birinci, Beyza Korg, Asuman Peren ve Muharrem Çegen ile tüm konuklarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Açılışı Behice Bayri yaptı

Etkinliğe katılarak, açılış kurdelesini yaptığı konuşma ve hayırlı olsun temennileri ile kesen Behice Bayri, şifa dağıtan Sakarya Vip International’ın iş yeri sahibi, çalışanları ve alışveriş yapacak müşterilerine hayırlı olmasını diledi.

Her yeni açılan müessesenin, hem Sakarya hem ülkenin geleceği için yapılan bir yatırım olduğunu ifade eden Behice Bayri, “Cenab-ı Hak iyi hizmetlerde bulunmayı ve kazandıklarınızı da hayırlı işlere harcamayı nasip etsin. Bu hayırlı hizmeti Sakarya’ya kazandırdığı için Vip International yetkilileri ve çalışanlarını tebrik ediyor, bol bereketli kazançlar diliyorum’’ dedi.

Toplumun huzur ve mutluluğu için her insanın sağlıklı bir beden ve sağlıklı bir ruha ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bayri, ‘‘Hedefi; insanlığa faydalı hizmetler yapmak olan bu güzel işletmenin, sunduğu doğal ürünlerle herkesin beden ve ruh sağlığına önemli katkıda bulunacağına inanıyorum. Amacı; insanların daha sağlıklı yaşamasına yardım etmek olan bu güzide işletmenin Sakarya'mıza hayırlı olması diliyorum’’ diye konuştu.

Bitkisel ürünlerle tedavi

Açılış sonrası konuklara ikramlarda bulunulmasının ardından, ürünler ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Sakarya Vip International Takım Lideri Müzeyyen Kaya, her yaştan bireyin karşılaştığı bir çok hastalığın ilaç kullanmadan da tamamen bitkisel doğal ürünler ile tedavi edilmesinin mümkün olduğunu söyledi.

Boyun fıtığı, diabet, çıkmış migren, cilt problemleri, börek problemleri, dolaşım problemleri ve kronik problemler gibi bir çok problemin Sakarya Vip International’ın sunduğu doğal tıp yöntemleri ile tedavi edilebildiğini vurguladı. Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olabilmek için bitkisel doğal tedavi ürünlerini tavsiye eden Kaya, ‘‘Yaşam kalitenizi, doğal sağlık dostu ürünler ile yükseltin, hep sağlıklı ve zinde kalın’’ dedi.

Kullananlar memnun

Açılış gününde faaliyet ve hizmetleri hakkında Sakarya Haber Ajansı Genel Koordinatörü Şule Bayri ile konuşan Sakarya VİP International Takım Lideri Müzeyyen Kaya, alternatif tıp üzerine kurdukları işletmede sundukları ürünlere güvendiklerini ve kullanıcıların büyük fayda gördüklerini belirtti. Sağlıklı bir yaşam için doğal bitkisel ürünlere yönelmenin önemini vurgulayan takım lideri Kaya, ‘‘Bu ürünler anlatılmaz ve yaşanır. Canını seven gelsin’’ ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

03-05-2024 - Genel

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

03-05-2024 - Genel