Sakarya yeni Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'a hayırlı olsun ziyareti

Sakarya'nın önde Lider Turizm acente şirketlerinden olan Akarslanlar Turizm seyahat acentesi, sosyal medya adıyla bilinen turdefteriextra ve turdefterii resmi instagram sayfalarının yönetim kurulu üyelerinden Barış Kıylı’nın katılımıyla Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Bakırtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel - 01-03-2024 15:49 162 kez okundu.

Sakarya yeni Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'a hayırlı olsun ziyareti

Akarslanlar Turizm seyahat acentesi, sosyal medya adıyla bilinen turdefteriextra ve turdefterii resmi instagram sayfalarının yönetim kurulu üyelerinden Barış Kıylı; Kısa süre önce Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Bakırtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’a yeni görevinin kendisine ve Sakarya'mıza hayırlı olması temennisi ile kendisine görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Barış Kıylı, “Sayın Coşkun Bakırtaş’ın bizleri nezaketle karşılaması ve hoş sohbetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İl müdürümüz ile gerek Okullarımızın eğitim sistemi ve öğrencilerimizin sosyal kültürel gezilere katılımı ile, gerekse Acentemiz hakkında karşılıklı hasbihal ettik. Kendisi bizlerle ve Akarslanlar turizm Seyahat Acentemizin,sosyal medya adıyla bilinen turdefteriextra, turdefterii resmi instagram sayfalarımız ve çalışmalarımızla yakından ilgilendi. Yine acentemizin sadece Sakarya ilinde değil Türkiye’nin bir çok ilinde ses getirdiğini ve tanındığını dile getirerek bizlere Sakarya ve acentemiz adına teşekkür etti. Bizlerde kendisine teşekkür ediyor. Tekrar yeni görevinin kendisine ve Sakarya şehrimize hayırlı olmasını, Sakarya şehrimize verecekleri hizmetler için, ayrıca bizlere zaman ayırıp acentemizle de yakından ilgilendiği için İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

Sakarya'nın İşadamları 19 Yıl Sonra buluştu: Eski günleri yad etti

03-05-2024 - Genel

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

TÜRES Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildi

03-05-2024 - Genel