SATSO TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERİ FETHETTİ

SATSO ( Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ) Türk Sanat Müziği Topluluğu, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü nedeniyle verdiği Muhteşem konserle gönülleri feth etti.

Sosyal - 26-10-2023 00:01 401 kez okundu.

SATSO TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Sakarya Üniversitesi / Devlet Konservatuarı / Çalgı Eğitimi Bölümü / Türk  Sanat Müziği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi, Orkestra Şefi Hamdi İtil yönetimindeki SATSO Türk Sanat Müziği Topluluğu, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlediği muhteşem konser ve sonrasında TRT Sanatçısı Esra İçözün katılımı ile salonu dolduran sanat Müziği sevenlere duygu dolu saatler yaşattı.

Türk Sanat Müziği Topluluğunun hazırladığı çok güzel repertuar, Topluluk korosu ve solistler tarafından seslendirildi. Topluluğun sesledirdiği parçalar salonu dolduran izleyici kitlesinin de koroya eşlik etmesi ile doyumsuz anlar yaşattı.

Konserin son bölümünde TRT Sanat Müziği Sanatçısı Esra İçözün söylediği Atatürk ün sevdiiği şarkılar izleyicileri duygulandırdı.

Sanatçının okuduğu Çökertme Türküsüne zeybek oyunu ile eşlik eden Şule Bayrı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Son bölümde Sanatçının Koro ile birlikte seslendirdiği Türkiyem ve Onuncu yıl Marşı salondaki izleyicilerin ayakta katılımı ile söylendi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

Bizimde bir Cugulimizzz varrrrr…

12-11-2023 - Sosyal

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

.“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”

09-11-2023 - Sosyal