Genel
Giriş Tarihi : 05-02-2024 17:30

6 Şubat Depreminde vefat edenler Orhan Camii’nde anılacak

LC Haber çalışma ofisine giderek Levent Candan’ı ziyaret eden Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak ve Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Çöplü; 6 Şubat depreminin yıldönümünde okunacak Mevlid-i Şerif’e davet etti.

6 Şubat Depreminde vefat edenler Orhan Camii’nde anılacak

Kısa bir süre önce annesi vefat eden Gazeteci Levent Candan’a taziyelerini ileten Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak, Candan’a plaket taktim etti. “Gaziantep ve 10 ilimizi etkileyen Asrın Felaketindeki depremzedelere sağlamış olduğunuz destek ve yapmış olduğunuz yardımlar daima şükranla anılacaktır” yazılı plaket veren Başkan Mehmet Durak, 6 Şubat Kahramanmaraş Depreminde vefat edenler için düzenlenecek Mevlid-i Şerif’e davet etti.

Sakarya Kars Ardahan Iğdır Derneği (KAIDER), Sakarya Samsunlular Derneği, Sakarya Ağrılılar Derneği, Sakarya Vanlılar Derneği, Sakarya Ordulular Derneği, Sakarya Yozgatlılar Derneği ve Sakarya Medet Yardımeli Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek Mevlid-i Şerif ve İkram Programı; acı depremin yıldönümü 6 Şubat’ta Orhan Camii’nde düzenlenecek.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni