Siyaset
Giriş Tarihi : 07-04-2024 09:45   Güncelleme : 07-04-2024 09:58

VATAN PARTİSİ YAKICI GÖREVLERE HAZIR

Yüksek Seçim Kurulu, Güneydoğu illerimizdeki bir takım terör eylemlerine, yakıp yıkma eylemlerine boyun eyerek Van Belediye Başkanlığına PKK nın adamını oturtmuştur.

VATAN PARTİSİ YAKICI GÖREVLERE HAZIR

Yüksek Seçim Kurulu nun bu kararı Hukuku da çiğnemiştir,  Hukukumuzun en Üstünde olan Anayasayı da çiğnemiştir. Türkiye’nin önümüzdeki dönem tehditlere karşı iç cepheyi sağlam tutma yakıcı ihtiyacını da çiğnemiştir ve hukukumuzu terör örgütünün ayakları altına sermiştir. Türkiye Cumhuriyetinin egemen Devleti iki teröristin orayı, burayı yaktığı, Yakarım tehdidi ile hukukundan vaz geçebilir mi? Türkiye Cumhuriyetinin hukuku iki teröristin ayakları altına serilebilir mi?

Orada lastik yakıyorlar silah sıkıyorlar diye karar çıkartıyorlar. Türk Hukuku kalaşinkoflara karşı dayanıksızımdır?  Lastiği Van da teröristin adamı yakıyor,  Ankara’da Yüksek Seçim Kurulu Anayasayı yakıyor.  Türkiye’nin egemenliğini, Bütünlüğünü yakıyor. Böyle basit bir süreçte değiliz.

Bu devlet zaafını Türkiye sırtında taşımaz ve kesinlikle Milli devlet onarılacaktır.  Milli Devlet bu zaaflardan,   Anayasa Mahkemesinden gelen zaaflardan, Yüksek Seçim Kurulundan gelen zaaflardan,  Ak parti hükümetinden gelen zaaflardan arınacak, Kurtulacaktır. Bu önümüzdeki yakıcı görevdir.  Vatan Partisi bu sorumluluğu üslenmiştir.  Buradan Türkiye’nin vatan bütünlüğünü savunan tüm kurumlarına, Partilerine, kuruluşlarına ve tüm halkımıza Türküyle Kürdüyle bütün milletimize çağrıda bulunuyoruz.  Bu sürece karşı birleşeceğiz. Önümüzdeki yakıcı görev milli devletimizi onaracağız.  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin iç cepheden kuşatılmasına seyirci kalmayacağız.  Millet olarak, Askerimizin, Polisimizin yanında olacağız.  Terör örgütünün bütünüyle temizlenmesi konusunda dost ülkeler, komşu ülkeler; Rusya ile Suriye ile ırakla İran başta olmak üzere, Suriye’nin kuzeyinde hem PKK YPG gibi Terör örgütleri hemde kendilerine dini kisveler altında alan açmaya çalışan DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı uluslar arası iş birliği ile bitirici girişimlerde bulunacağız ve bitireceğiz.

Türkiye’nin önündeki yakıcı görevler budur. Ve bu yakıcı görevler için Vatan Partisi her türlü görevleri yürütecektir.

 

Vatan Partisi Sakarya İl Başkan Vekili

Bahtiyar Bodur

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni