Siyaset
Giriş Tarihi : 18-04-2024 13:10

Halkın iradesiyle Yükselen Şenol Dinç: "Beni halk getirdi. Birilerinin değil, onların başkanıyım"

31 Mart Yerel Yönetimler Seçiminde Erenler Belediye Başkanı olarak seçilen Şenol Dinç, halkın güvenini ve desteğini vurgulayan duygusal bir açıklama yaptı.

Halkın iradesiyle Yükselen Şenol Dinç:

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç'i çalışma ofisinde ziyaret eden, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi ve www.lchaber.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Levent Candan'a geçmişte yaşadığı zorlukları ve halkla olan bağını anlattı.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi'nde Erenler Belediye Başkanı olarak seçilen Şenol Dinç, halkın güvenini ve desteğini vurgulayan duygusal bir açıklama yaptı. Erenler Belediye Başkanı Senol Dinç'i çalışma ofisinde ziyaret eden, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi ve www.lchaber.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Levent Candan'a geçmişte yaşadığı zorlukları ve halkla olan bağını anlattı.

Dinç, Candan'ın ziyareti sırasında duygulu anlar yaşarken, Erenler Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü iken yaşadığı zorlukları da paylaştı. Bu zorluklara rağmen, Erenler halkına hizmet etmeye devam ettiğini vurguladı.

Başkan Dinç, "Beni buraya getiren halkın güvenini kazansam, onların duasını alsam yeter. Onların güvenini boşa çıkarmayacağım." sözleriyle halka olan bağlılığını ve kararlılığını ifade etti. Halkın Belediye Başkanı olarak seçilmesine rağmen bazı çevrelerin baskılarının devam ettiğini belirten Dinç, "Ama ben yine işime bakıp, halkıma verdiğim sözü tutacağım" dedi.

Başkan Dinç'in açıklamaları, halk nezdinde büyük yankı uyandırdı ve halkın beklentilerine karşılık verme sözü veren bir lider olarak algılandı.

Başkan Şenol Dinç'in halkla olan bağlarını, kararlılığını ve halka hizmet etme azmini bir kez daha vurgulayarak, geniş bir bakış açısı sunuyor.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni