Genel
Giriş Tarihi : 29-08-2022 12:26   Güncelleme : 29-08-2022 12:26

ABP hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor

ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun’a ziyaret gerçekleştirdi

ABP hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor

ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun’a ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir ve beraberindeki Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun’u makamında ziyaret etti. Sakarya’da çeşitli ziyaretlerde bulunan ABP İl Başkanı Sinan Daşdemir, Oda Başkanı Yusuf İlkhun’a seçimlerdeki başarısı için tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Birlikte Sakarya’nın sorunlarının sohbet havasında konuşulduğu ziyarette istişareler yapan her iki başkan, birlikte hareket etmenin, saygı ve sevginin önemine vurgu yaparak daha güzel yaşanabilir bir Sakarya için neler yapılabilir üzerinde durdular. Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun, Anadolu Birliği Parti Başkanı Sinan Daşdemir başta olmak üzere Teşkilat Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret ve ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir’de kendilerini ağırlayıp göstermiş olduğu misafirperverlik için birbirlerine teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni