Genel
Giriş Tarihi : 10-10-2023 15:21   Güncelleme : 10-10-2023 15:29

Adağınız için zamanınızı harcamayın

Malatya Platformu Genel Başkan Yardımcısı Malatya'nın ünlü kasaplarından Talat Buğra İkiel, adaklık ve kavurmalık koç ihtiyacı olanlara çözüm getirdi. Sivas Kangal, Malatya ve yöresinden besili seçkin koçları hijyenik ortamda keserek adak sahiplerine teslim eden İkiel, ayrıca vekaletle de görüntülü olarak adak kesip sahiplerine teslim ettiklerini söyledi.

Adağınız için zamanınızı harcamayın

Adak adayanlar ve bunu yerine getirmek isteyenlere sağlıklı besili koç getiren Malatya Platformu Genel Başkan Yardımcısı Talat Buğra İkiel, bu alandaki ihtiyaca cevap oldu. Kentin birçok noktasında adaklık kurban olmasına karşın insanların güven problemi yaşadığını kaydeden İkiel, tüm koçların veteriner kontrolünden geçtikten sonra kesiminin yapıldığını belirtti. İkiel, adaklık ve kavurmalık koçların Sivas Kangal, Malatya ve yöresinde yetiştiğini her birinin doğal beslendiğini söyledi.

VEKALETLE GÖRÜNTÜLÜ KESİM

Günümüz insanının en büyük sorunlarından birinin zaman ve mesafe olduğunu bu nedenle de buna da bir çözüm getirdiklerini ifade eden İKİEL şunları söyledi: “Biz insanlarımıza çözüm getirmek için görüntülü ve vekaletle adak kesimini başlattık. Burada adağı kesecek olan bize vekalet veriyor ve kesimin her aşaması paketleme dahil görüntülü olarak izliyor. Kesim, kesim sonrası ve paketlemede hijyen konusuna büyük önem veriyoruz. Etleri adak sahibinin bağışlanmasını istediği yere teslim ediyoruz. Bu teslimi de yine görüntülü olarak kendisi izliyor. Tüm bu süreçlerde hijyen ve saklama koşullarından en küçük bir taviz vermiyoruz.”

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENE KOLAYLIK

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi sonrası zor durumda olan depremzedelere bağışta bulunmak isteyenler için de tüm bu hizmeti verdiklerini kaydeden Talat Buğra İkiel, isteyen hayırseverler, adak sahipleri depremzedelere, öğrenci yurtlarına et ya da kavurmalık bağışlayabilir. Bize ulaştıkları anda kendilerinin görüntülü olarak seçtiği koçu kesip depremzedelere, ihtiyaç sahiplerine, çocuk yuvası ya da huzurevlerine ulaştırıyoruz” diye konuştu.

DÜNYA HABER AJANSI (DHA)

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni