Genel
Giriş Tarihi : 22-08-2023 19:03   Güncelleme : 22-08-2023 19:34

Başkan Taner Belge ve Aykut Saban’dan LC Haber’e ziyaret

SATSO 21. Meslek Komitesi Başkanı ve Belge Oto Takograf Yönetim Kurulu Başkanı Tener Belge, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Ada Saban Otomotiv ve Garaj Aykut Motors Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Saban ile LC Haber’i ziyaret etti.

Başkan Taner Belge ve Aykut Saban’dan LC Haber’e ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 21.Komite Otomotiv ve Yedek Parça Ticareti) Başkanı ve Belge Oto Takograf Yönetim Kurulu Başkanı Taner Belge beraberindeki Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ada Saban Otomotiv ve Garaj Aykut Motors Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Saban ile LC HABER’ i İmtiyaz Sahibi Levent Candan’ı ziyaret etti.

Taner Belge ziyarette 21. Meslek Komitesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belge,  Oto Takograf Yönetim Kurulu Başkanı olarak ta her zaman şoför esnafının yanında olduklarını söyleyerek www.lchaber.com’a yayın hayatında başarılar diledi.

Pay sahibi

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi ve LC HABER İmtiyaz Sahibi Levent Candan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, basın mensuplarının yapılan tüm güzel hizmetlerin duyurulmasında pay sahibi olduklarını dile getirerek Taner Belge ve Aykut Sabana ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni