Genel
Giriş Tarihi : 20-11-2023 18:10

Bektaş Erenler’den aday adayı oldu

Mahalli ve idari yerel seçimler öncesinde aday adaylık başvuruları devam ederken Erenler ilçesinden, Sakarya’nın tanınmış simalarından olan Ömer Bektaş; Ak Parti den aday adaylık başvurusunu sevenleriyle birlik de gerçekleştirdi.

Bektaş Erenler’den aday adayı oldu

Spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kalabalık dostlarıyla birlikte Erenle AK Parti ilçe Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunan Ömer Bektaş, en dikkat çeken isim oldu. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen Erenler Belediyesi Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunan Bektaş’ı sevenleri de yanlız bırakmadı.

 

Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik’ın hayırlı olsun iyi dilekleri ile başlayan programda konuşan Ömer Bektaş, birlik mesajı verdi. Bektaş; “Bugün bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yüz yıl kadrosunda bizler de yer almak istedik. Bu hizmet davasında bir nefer olabilmek adına başvurumuzu yaptık. Kim aday gösterilirse gösterirsin onun etrafında toplanacağız. Burada kaybeden olmayacaktır en iyi hizmeti aday gösterilen arkadaşımızın yapacağına inancım tamdır. Biz Başkan aday adaylık başvurusunda değil hizmete talip olduğumuzun başvurusunu gerçekleştirdik. Halka hizmet Hakka hizmet şiarıyla Erenler ilç mise bu vesile ile şehrimize ve ülkemize değer katmak için bu yola çıkmış bulunmaktayız. İlçemiz adına hayırlı olmasını temenni ederken, bana güvenen ve destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum “ ifadelerini kullandı.

 

Çok sayıda sevenleri eşliğinde gerçekleşen aday adaylık başvurusuna Sakarya Taraftarlar grubu başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, spor camiası temsilcileri, iş dünyası ve siyaset arenasında tanınmış isimler de Ömer Bektaş’ı destek verenler arasında yer aldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni