Genel
Giriş Tarihi : 31-08-2023 18:21

Değirmendere’de Karadeniz rüzgârı esti

Erenler Belediyesi ve Değirmendere Muhtarlığı tarafından düzenlenen Adem İs, Abdullah Akgün tarafından organize edilen, Bilal Maden ve Arif Yıldırım ile Muhtar İsmail Korkmaz’ın yönetiminde gerçekleşen “Değirmendere 2. Yayla Şenlikleri” coşkulu geçti.

Değirmendere’de Karadeniz rüzgârı esti

Erenler Belediyesi ve Değirmendere Muhtarlığı tarafından gerçekleşen ve 3 gün süren Gönül Dostu sunuculuğunu üstlendiği Değirmendere 2. Yayla Şenliklerinde, Karadeniz’in tanınmış birbirinden sevilen ünlü isimlerin sahne aldı. Oldukça coşkulu geçen şenlikte; Recebim, Onay Şahin, , Medine Şengün, Atakan Hanoğlu, Ebru Kasapoğlu, Barış İbrahim Baş, Mehmet Yavuz, Kadir Sarı, Laz İbo, Tuncay Gargar, Alper Taşyürek, Akçaabatlı Minik Şenol, Yıldıray Kılıç, Eyüp Nazlı ve Mert Yiğit; hayranlarına sevilen parçalarını seslendirerek gönüllerinde bir kez daha taht kurdu.

3 gün gün boyunca horon

Sanatçılara ise; Osman İlter, Yunus Emre Kambur, Onur Aksu ve Aydın Avşar orkestraları ile eşlik etti. Birçok firmanın da stant açarak Karadeniz’in yöresel ürünlerini satışa sunduğu Değirmendere 2. Yayla Şenliklerini dolduran 7 den 70’e davetliler ünlü sanatçıların seslendirdikleri türkülere eşlik ederek haraketli şarkılarla da bol bol horon oynayarak unutamayacakları 3 gün gün yaşadı.

Teşekkürler

Organizatörler; Adem İs, Abdullah Akgün; vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül olmak üzere tüm sponsorlara ve katılımcılara teşekkür ederken, girişimci işadamı Kamil Cebeci' kendisine ait Sapanca Phalesia Glamping’de bir çok sanatçıyı ağırlayarak hem festivale ve sanatçılara sponsor oldu. Programın finalinde ayrıca konuşma yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse; böyle bir festival gerçekleştiren; Organizatörler Adem İs, Abdullah Akgün ile Yöneticiler Bilal Maden ve Arif Yıldırım ve Muhtar İsmail Korkmaz’ıa teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni