Sosyal
Giriş Tarihi : 01-11-2023 01:15

Dost Eli Farkındalık Derneğinen Valilik Ziyareti

Dost Eli Farkındalık Derneği, Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği ve Aile İçi İletişim Ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya il temsiliği heyeti’nden Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e hoş geldiniz ziyareti.

Dost Eli Farkındalık Derneğinen Valilik Ziyareti

Dost Eli Farkındalık Derneği,Madde Bağımlılığıyla Mücadele Derneği ve Aile İçi İletişim Ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya il temsilcisi Emriye Köse ve çalışma arkadaşları, Sakarya Valisi Sayın Yaşar karadeniz’i makamında ziyaret ederek “İlimize hoş geldiniz.” Deiler.

Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret eden topluluk. Sayın Valimizin sıcak ilgisinden mutlu olarak ayrıldıklarını belirttiler.

Hanife İnanoğlu, Nigar Akman, Dilek Toza, Dilek Sarı, Fikriye Kamaoğlu, Nermin Zımba, Ayşe Yazar, Nesrin Balaban, Safiye Dilsiz ve Nazife Kaplan’dan oluşan heyet adına Emriye Köse “Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz beyefendiyi ziyaret ettik. Derneğimizin çalışmaları hakkında Valimize bilgiler verdik. Nazik kabullerine,mütevazi kişiliğine ve misafirperverliğine teşekkür ediyoruz. Başarılı uzun bir donem diliyorum. Ayrıca saygılar hürmetler arz ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni