Genel
Giriş Tarihi : 07-11-2022 18:39   Güncelleme : 07-11-2022 18:39

Erhan Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nin MKYK listesine girdi

Yeniden Refah Partisi'nin 2’nci Olağan Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti

Erhan Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nin MKYK listesine girdi

Yeniden Refah Partisi'nin 2’nci Olağan Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Genel Başkan Fatih Erbakan, YRP'nin yeniden parti genel başkanı oldu. Kongre'de Sapanca Hacımercan'lı Erhan Erdoğan Yeniden Refah Partisi'nin MKYK listesine girdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Milli Siyaset Akademisi Koordinatörü Erhan Erdoğan, gönül verdiği partisinin 2. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi olarak, Fatih Erbakan'ın A kadrosuna girdi.

Erhan Erdoğan kendisini kısaca şöyle tanıttı: "01.01.1980 tarihide Sakarya Sapanca Hacımercan köyünde doğdum, İlkokul ortaokul ve lise eğitimimi Pendik te tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi iktisat bölümünü 2013 yılında bitirdim. Enflasyon ile mücadele eğitimi aldım.

İstanbul ve Sakarya’da yaklaşık 15 yıl, çeşitli amatör futbol kulüplerinde futbol oynadım. Bir sene resmi hakemlik yaptım. Yine sakaryada Mali müşavirlik ofisinde çalıştım ve İstanbul’da Kendi ofisimizde 14 yıldır mali müşavirlik yapmaktayım, Saadet partisi sakarya merkez ilçe teşkilatı, İstanbul Pendik gençlik kolları ,İlçe başkan yardımcılıkları görevlerinden sonra,2012 yılında Kıymetli genel başkanımızın Hacımercan köyünde işaret fişeğimizin fırlatıldığı programdan itibaren Erbakan Vakfımızın istanbul kurucusu, bölge başkanlığı ve çeşitli il başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundum. Ayrıca Yeniden Refah Partisi istanbul il Kurucusu ve il başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundum. Genel Merkez Siyasi İşler Başkanlığı başkan yardımcılığı, Stk ve Halkla İlişkiler Başkanlığı başkan yardımcılığı ve Genel merkez sandık sorumluluğu görevlerimiz devam etmektedir. Son olarak Yeniden Refah partimizin 06.11.2022 tarihde yapılan kongremizde çok kıymetli genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından Merkez Karar Yönetim Kuruluna (MKYK) alındık." dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni