Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2023 15:06

Genç iş adamı Aykut Saban’dan LC Habere ziyaret

Sakarya’da birçok STK ve Derneklerde aktif görev almış İlimizin genç iş adamlarından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı Aykut Saban’dan LC Haber’e ziyaret.

Genç iş adamı Aykut Saban’dan LC Habere ziyaret

İlimizin genç işadamlarından, birçok STK ve Derneklerde yöneticilik yapan ülkücü ve Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı ile bilinen ADA SABAN Otomotiv İnşaat Fidancılık Ticaret Ve Sanayi ile AYKUT Garaj ve Motors yönetim kurulu Başkanı Aykut Saban LC Haber’i ziyaret etti. Saban, ziyaretinde LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan’a yaptıkları çalışmalar ve faaliyetleri anlattı. Sakarya’yı çok sevdiğini belirten Aykut Saban; “ Rent A Car, Araç kiralama, alım sattım ve sonrasında inşaat işinde de oldukça güzel hizmetlerimiz oldu. Serdivan İlçesi Yazlıkta yapmış olduğumuz konut ve işyerlerimiz var. Sapanca’da ise yaptığımız müstakil villalar var. SATSO 21 Meslek Komitesi (Otomotiv ve Yedek Parça Ticareti) Çalışma Grubu Başkanı, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Denetim Kurulu Başkanı, EMŞAV Vakfı Yönetim kurulu Üyesiyim. Sakarya’yı seviyorum ve yatırım yapmaktan çekinmiyorum. Elimizden geldiği kadar esnaf ve iş adamlarımızla bu güzel şehir için çalışmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Erdoğan’a hayranım

Aykut Saban, geçmiş yıllarda Ülkü Ocaklarında aktif görevler alan Aykut Saban, bunun Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sevgisine engel olmadığını söyledi. Saban Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini şu ifadelerle dile getirdi; “ Geçmiş yıllarda Ülkü Ocaklarında yetişmiş görev almış biriyim. Ama Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdik ona gönül verdik. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı körü körüne sevmedik. Düşüncelerimiz bağdaştığı için sevdik. Ayasofya’yı yeniden ibadete açması bizi de çok mutlu etti. Taksim’e cami yapılmasına vesile oldu. Ülkemize yapılan yatırımlar gibi Erdoğan’ı sevmek için bir çok neden var. Bu sebeple gönül verdik. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimlerde hem kendisini destekledik hem de sandıklarda görev aldık. 28 Mayıs’ta 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2’inci Tur seçimlerinde de yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Rehavete kapılmayacağız, sandıklara sahip çıkacağız. Gerektiğinde yaşlı vatandaşlarımızı kendi araçlarımız ile sandıklara taşıyacağız. İstikrarın devamını ve Erdoğan’ın yüksek fark ile seçimi kazanacağını umut ediyoruz” diyerek LC Haber adına İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan’a başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni