Genel
Giriş Tarihi : 08-07-2022 17:34   Güncelleme : 08-07-2022 17:34

Hisse kayıtları bayramın 3. Gününe kadar devam edecek

Paylaşım Vakti Yardım Derneği bu senede kurbanları Uganda Soroti bölgesinde keserek ihtiyaç sahibi Müslüman köylere dağıtıyor

Hisse kayıtları bayramın 3. Gününe kadar devam edecek

Paylaşım Vakti Yardım Derneği bu senede kurbanları Uganda Soroti bölgesinde keserek ihtiyaç sahibi Müslüman köylere dağıtıyor. Sizde bir Müslüman köylere umut olmak, mutluluk ulaştırmak istiyorsanız bayramın üçüncü gününe kadar hisse kaydı yapabilirsiniz.

Paylaşım Vakti Yardım Derneği yetkililerinden gelen açıklamalara göre; bayramın üçüncü gününe kadar hisse kaydı yapmaya devam edecek. Bir hisse bedeli ise bu yıl 1200 TL. olarak belirlendi.

Dernek Başkanı Hasan Kocacık yaptığı açıklamada, ‘’ 2022 Kurban Bayramı, kurban kesimleri için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. İslami koşullar uygun olarak seçilen kurbanlıklarımızı sizlerden almış olduğumuz vekaletlerle kesiyoruz. İsimleriniz okunarak kesilen kurban videonuzu bayramda sizlere ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi köylerde ev ev etleri dağıtarak, et dağıtım görüntülerini sizlere ulaştırıyoruz. Kurban etlerinizin kimlere ulaştığını bilin istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

https://youtu.be/5E5pO2VOuas
Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni