Genel
Giriş Tarihi : 12-09-2023 19:09

KAİDER satandı Hemşehri Gecelerinde ilgi odağı oldu

Serdivan Belediyesi tarafından 5-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Hemşehri Gecelerinde stant açan Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği (KAİDER) stant ziyaret edenlere yöresel lezzetleri ikram etti.

KAİDER satandı Hemşehri Gecelerinde ilgi odağı oldu

Kısa adı KAİDER olan Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği Serdivan’da düzenlenen Hemşehri Gecelerinde açtığı stant ile etkinliğe katılanların adeta ilgi odağı oldu. KAİDER Kurucu Başkanı Gürsel Baltacı, Başkan yardımcıları Mustafa Karabudak ve Asker Bututaki, Yönetim kurulu üyeleri; Sucayi Solmaz, Burak Doğutürk, Erol Çekcan, Bahtiyar Sulu, Dr. Vahap Uğurlu, Volkan İşçi, Soner Behribey, Vezir Çubukçu, Taner Gökçe, Muhammed Emin Baltacı,  Denetim kurulu üyeleri; Mustafa Bekil, Bülent Turan, Zeki Binici, Celal Dalmaz, Savaş Koçak, Hemşehri Geceleri süresince stant ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

 

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başta olmak üzere bir çok kişinin adeta akınına uğrayan stantta Kars Balı, Kars Kaşarı ve Kaz etine kadar bir çok ürün sergilendi. 

 

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni