Genel
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:57

MÜSİAD 12. Geleneksel Ailelerle Dinlenme ve Şube Çalıştayını gerçekleştirdi

MÜSİAD Sakarya 12. Geleneksel Ailelerle Dinlenme ve Şube Çalıştayını 4-6 Mart’ta Afyonkarahisar’daki otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

MÜSİAD 12. Geleneksel Ailelerle Dinlenme ve Şube Çalıştayını gerçekleştirdi

Programa MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Genel Merkez Teşkilatlanma ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Cihad Terzioğlu, Sakarya Şube 2.Dönem Başkanımız Mehmet Aracı, MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD üyeleri aileleriyle katılım sağladı.

MÜSİAD Sakarya Ailesi her yıl düzenlediği Ailelerle Dinlenme ve Şube Çalıştayı programının 12'nci Geleneksel Ailelerle Dinlenme ve Şube Çalıştayı için Afyonkarahisar’daki Otele yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Toplantıda, MÜSİAD Sakarya Şubesinin bir yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu, programlar, konferanslar, etkinlikler, projeler konuşuldu. Bunun yanı sıra geride bırakılan bir senenin değerlendirilmesi yapılırken önümüzdeki seneden beklentiler ve önerilerde dile getirildi.

Programa MÜSİAD Filmi ve 2023 Faaliyet Videolarıyla başlandı. Ardından açılış ve selamlama konuşmasını yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Bu yıl 12.'sini düzenlediğimiz Çalıştay kampımızın asıl amacı; Üyelerimizin ve ailelerimizin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak, üyelerimizin görüş ve önerilerini dinleyip önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar için yol haritasını çizerek, Yeni Dönemin İnşası, Kardeşliğimizin ve Beraberliğimizin İhyası İçin Emin adımlarla yol kat etmektir" dedi.

Çalıştayın ardından açıklama yapan Başkan Filizfidanoğlu, "İki gün sürecek programımızın ilk gününde üyelerimizden sorun görüş ve çözüm önerileri alarak çalıştayımızı gerçekleştirdik. Programda alınan kararların camiamız ve şehrimiz adına hayırlı olmasını temenni eder, katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz" açıklamalarında bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni