Spor
Giriş Tarihi : 22-10-2023 16:53

Rakiplerine gözdağı verdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2.Lig Sezon açılış maçında Sakarya Voleybol Kulübü; 3-0 galibiyete rakiplerine gözdağı vererek lige start verdi.

Rakiplerine gözdağı verdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig sezon açılış maçında; evinde Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübünü ağırlayan Sakarya Voleybol Spor Kulübü, muhteşem bir başlangıç yaptı. Genç rakibi karşısında zorlanmadan 3-0 skor ile salondan galip ayrılmayı başaran Sakarya'nın Sultanları; rakiplerine de gözdağı vermiş oldu. İlk seti 25-19 geçen kızlar, ikinci seti açık ara 25-10 ve son seti de 25-6 alarak sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadı.

Sezon yemeği Tuna Tan'dan

Maç öncesinde Sakarya Voleybol Spor Kulübü ailesini Tunatan Tesisleri’nde ağırladı. TVF Kadınlar 2.Voleybol Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz sezon açılış maçı öncesinde Sakarya’nın tanınmış iş insanı Tuna Tan, tarafından konuk edildi. Kulüp başkanı Ömer Bektaş, Tuna Tan'a teşekkür ederek hedeflerini şampiyonluk olduğunu aktardı.

Başkan Bektaş’tan teşekkür

Galibiyetin ardından ekibini tebrik eden Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş; “Sezona galibiyet ile başlamak güzel. Verilen emekler ile sezon sonu da iyi olur inşallah. Destekleriyle yanımızda olan, tribünde bize güç veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Maç sponsoru Toyota Boshoku’yu da tebrik eden Başkan Bektaş; “Toyota Boshoku Türkiye sosyal sorumluluk projesi kapsamında farkındalık yaratarak ‘Emniyet Kemerinin Kullanımı’  ile ilgili sporseverlere verdiği bilgiler için Semiha Topcu, Yusuf Toç, Emre Bulgurcu, Ayako Tajima ve tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni