Genel
Giriş Tarihi : 26-09-2022 19:54   Güncelleme : 26-09-2022 19:54

Songül Erdoğan, Yılın En İyi Güzellik Merkezi Ödülünü aldı

Songül Erdoğan Estetik ve Güzellik Merkezi, INTERNATIONAL NEW WORLD AWARDS organizasyonluğunda gerçekleşen törende “Yılın En İyi Güzellik Merkezi” ödülünü aldı

Songül Erdoğan, Yılın En İyi Güzellik Merkezi Ödülünü aldı

Songül Erdoğan Estetik ve Güzellik Merkezi, INTERNATIONAL NEW WORLD AWARDS organizasyonluğunda gerçekleşen törende “Yılın En İyi Güzellik Merkezi” ödülünü aldı.

Göksu Plastik Ambalaj ana sponsorluğunda Deba Medya yapım şirketi kurucuları Sinem Demir ve Şevval Başar tarafından düzenlenen INTERNATIONAL NEW WORLD AWARDS organizasyonu 19 Eylül 2022 tarihinde DOUBLE TREE BY HİLTON Otel’de sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Şenol İpek ve Tuğçe Çelik’in üstlendiği Törene sanat, spor ve cemiyet hayatından birçok önemli isim katılım sağladı. Songül Erdoğan Estetik ve Güzellik Merkezi, “Yılın En İyi Güzellik Merkezi” ödülünü aldı.

Songül Erdoğan, Estetik ve Güzellik Merkezi olarak, “Yılın En İyi Güzellik Merkezi “ ödül alarak Sakarya’yı temsil etmenin haklı onur ve gururunu duyduğunu dile getiren Songül Erdoğan, “ Ben 7 Yıldır bu işi yapıyorum. Yaklaşık 1 yıldır da kendi şubem var. Bu işte başarılı olduğuma inanıyorum. Aldığım ödüllerden keza bellidir. Yılın En İyi Güzellik Merkezi ödülü benim için sihirli değnek gibi bir şey oldu. Müşterilerin memnuniyeti ve yorumları sonucunda davet edildiğim gecede ödül aldım. Altın Kelebek ödül törenine de davet edildim. Bu benim 2. Ödülüm olacak. Pazartesi günüde CNN TV de bir görüşmem olacak. Hayatımda bu tür güzel gelişmeler oluyor. Sakarya’yı temsil ettim gururunu yaşıyorum” dedi.

Güzellik merkezinde oldukça titiz bir çalışma yaparak en güzel hizmeti verebilmenin çabası içinde olduklarını belirten Songül Erdoğan “Güzellik merkezimizde; Lazer operasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, protez tırnak, kirpik kısacası kadına dair her şey yapıyoruz. Kuaför bölümünü düşündük ama öteledik. Olacaksa en iyisi olsun. Bende yöneticilik ruhu var. Eğer beni bir kuaförüm olacaksa bu en iyisi olacak ve kişi Songül Erdoğan’ın geldiğinin farkında olacak. Kuaför günde 1 kişiye bakacak. Herkese saygı duyuyorum. Herkesi çalışma şekli sitili ve kendine ait bir çizgisi var. Mesela ben Anketör çalıştırmıyorum. İnsanlar birbirine duyurarak bana ulaşsın. Benim kalitemi bilerek bana gelsinler. Beklide bu sebeple şuan bu noktadayım. Başarı bir yoldur bunun noktası yoktur. Konuşmayı bırakıp işine adapte olmalı. Aramayacaksın, zaten senin olan seni buluyor. Konuşmayı bırak yapmaya başla. Zaman kaybetme. Asla vazgeçme.” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni