Genel
Giriş Tarihi : 14-02-2024 11:06

Vali Karadeniz ve o 2 önemli kişiden MÜSİAD’a ziyaret

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, KAIDER Sakarya Şubesi Başkanı Gürsel Baltacı ve Cumhur İttifakı Erenler Belediye Başkanı Adayı Rahmi Şengül MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Vali Karadeniz ve o 2 önemli kişiden MÜSİAD’a ziyaret

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve MÜSİAD Yönetim Kurulu ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karadeniz, MÜSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan MÜSİAD Sakarya Şubesi, “Sakarya Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz'i Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz şubemizde ağırladık. Sayın Valimize çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’in yanı sıra; KAIDER Sakarya Şubesi Başkanı Gürsel Baltacı ve Cumhur İttifakı Erenler Belediye Başkanı Adayı Rahmi Şengül de ziyaret etti. Her bir ziyaret için sosyal medya hesabında paylaşım yapan MÜSİAD Sakarya Şubesi, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni