Siyaset
Giriş Tarihi : 22-02-2024 14:50

ABP Adaylarından LC Haber'e ziyaret

Seçim çalışmalarına hızla start veren Anadolu Birliği Partisi (ABP) Erenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Balcı ve ABP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Çetin Gedik LC haber ailesini ziyaret etti.

ABP Adaylarından LC Haber'e ziyaret

31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine kıs bir süre kala adaylar boy göstermeye devam ediyor. Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) adaylarından, Erenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Balcı ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Çetin Gedik; LC Haber çalışma ofisine giderek İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan ile görüştü.

"Sizin derdiniz, bizim derdimizdir"

Görüşmede Erenler ve Adapazarı ilçelerinin gündemi konuşuldu. Gazeteci Candan ile seçim gündemi hakkında konuşan ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Mehmet Balcı, "Erenler halkının refaha kavuşması için bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Projelerimizi kısım kısım açıklıyoruz. Sizin derdiniz, bizim derdimizdir anlayışıyla halkımızın her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz. Halkımızdan desteklerini bekliyoruz" dedi.

“Adapazarı'mızı hak ettiği yerlere getireceğiz"

ABP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Çetin Gedik ise, "Adapazarı'mızı hak ettiği yerlere getireceğiz Allah'ın izniyle. İnsanlarımıza her zaman doğruyu anlatarak, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla emin adımlarla yürüyeceğiz. Her daim halkımızın yanında olacağız" açıklamalarında bulundu.

LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan ise, ABP Erenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Balcı'yı ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Çetin Gedik'i dikkatle dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni