Siyaset
Giriş Tarihi : 07-12-2023 14:20

Alemdar’dan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Yusuf Alemdar, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Alemdar’dan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına ziyaret

Serdivan Belediyesi’nden Büyükşehir’e talip olan Serdivan Belediye Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Yusuf Alemdar; seçim çalışmaları için sahalara indi. Serdivan’da yaptığı hizmetlerle beğeni kazanan Büyükşehir adayı Alemdar, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Ziyarette, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını Başkanı Yusuf İlkhun ve Başkan Yardımcısı Fikret Kocaman’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerinden; Aykut Saban, Yusuf Haldızoğlu, Emre Karaman, Aziz Başaoğlu, Orhan Altay, Hikmet Kaba, Erdal Sürekli ve Basri Kaya hazır bulundu.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını Başkanı Yusuf İlkhun’u ve yönetim kuruluyla karşılıklı görüşen Başkan Alemdar, seçim çalışmalarından bahsetti. Oda Başkanı Yusuf İlkhun ise, şoförlerin ve otobüsçülerin sıkıntılarından ve beklentilerinden bahsetti. Ziyaretin ardından Başkan Alemdar müsaade isterken; Yusuf İlkhun ise nazik ziyaretinden memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni