Siyaset
Giriş Tarihi : 11-03-2024 12:09

Arslan ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Eski Harman Mahallesi ve Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneğine ziyarette bulundu.

Arslan ziyaretlerini sürdürüyor

Eski Harman Mahallesi Çapa çay evinde vatandaşlarla bir araya gelen Arslan, talepleri dinledi. CHP Belediye Meclis üyesi adaylarının da yer aldığı ziyarette CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan çözüm önerilerini ve projelerini paylaştı.

‘’Şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim’’

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Eski Harman Mahallesi Çapa çay evi ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisi ilgisi ile karşılaştı. Arslan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, vatandaşların ilgisi ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Serdivan’ın gelişimi ve ilerlemesi için birlikte çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla, Serdivan’ın sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız.Sizlerinde desteği ile 1 Nisan sabahı Serdivan değişime hazır" dedi.

Teşekkür etti

Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan’a CHP Serdivan İlçe Başkanı Nalan Yedekçi ve Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Arslan yaptığı açıklamada: ‘’Sakarya Hermesliler Yaşama ve Yaşatma Derneği Başkanı Sn. Aydın Yılmaz, Vanlılar Dernek Başkanı Sn. Agit Koç ve Ağrı'lı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onlar sordu biz cevapladık. Bizleri güler yüzle karşılayıp sohbetlerine ortak eden dernek Başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Arslan, kendisine gösterilen ilgiden ve samimiyetten dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, “Biz sizlere uzak değiliz. Her zaman yanınızdayız. Hep beraberiz, birlik olalım” ifadesinde bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni