Seyehat
Giriş Tarihi : 29-02-2024 12:34

Aydoğan Arslan: CHP Belediyeciliğiyle hep birlikte kazanacağız

LC Haber Ajansını ziyaret eden CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan, "Hep birlikte çalışıp, CHP Belediyeciliğiyle hep birlikte kazanacağız" dedi.

Aydoğan Arslan: CHP Belediyeciliğiyle hep birlikte kazanacağız

Serdivan'ın çalışmalarıyla ve projeleriyle dikkat çeken adaylarından CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan, LC Haber İmtiyaz Sahibi Levent Candan'ı ziyaret etti. Candan ile seçim gündemi hakkında konuşan Arslan, "Hep birlikte çalışıp Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğiyle hep birlikte kazanacağız" dedi.

Ziyarette İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Hüsnü Gürpınar da hazır bulundu. Projelerinden ve seçim çalışmalarından bahseden CHP'li aday Aydoğan Arslan, "Serdivan'da sergilediğimiz belediyecilikle Sakarya'ya, hatta tüm Türkiye'ye örnek bir belediye olacağız. Her gün sahalardayız, Serdivan halkımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Ayrıca kısa süre önce annesini kaybeden Gazeteci Levent Candan'a da başsağlığı dileyen Aydoğan Arslan, yayın hayatında LC Haber'e başarılar diledi.

CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan kimdir?

Aydoğan Arslan, 1968 yılında Sakarya Merkez’de doğdu. İlkokulu Büyük Gazi İlkokulu'nda tamamlayan Aydoğan Arslan, ortaokulu Ozanlar'da, lise eğitimini ise Ankara Atatürk Lisesi'nde bitirdi. Bursa Uludağ Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olan Arslan, meslek hayatına Gaziantep S.S.K. Hastanesi'nde başladı. Daha sonra Sakarya S.S.K. Hastanesi’ne tayin oldu. Askerliğini Eğridir Dağ Komando Okulu'nda tamamladı.

Siyasi kariyerine 1999 yılında Serdivan Belediye Başkanı adayı olarak atılan Aydoğan Arslan, 1999-2003 yılları arasında Sağlık İl Müdürlüğü görevinde bulundu. 2004 yılında tekrar Serdivan'da Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Aydoğan Arslan, ardından MHP'de (Milliyetçi Hareket Partisi) Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Şu anda özel bir hastanede Başhekim Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli olan Arslan'ın İlsu ve İlcan adında iki kız evladı bulunmaktadır. İYİ Parti'nin 27. dönem Sakarya 1. sıra milletvekili adayı olan Aydoğan Arslan, siyasi hayatına daha sonra CHP’ye üye oldu. Son olarak 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni