Siyaset
Giriş Tarihi : 19-12-2023 16:28

Bafralıoğlu: Erenler’e hizmet için yola çıktık

“Erenler’e hizmet için yola çıktık” diyen AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Semiha Bafralıoğlu, Erenler’de faaliyet gösteren Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Bafralıoğlu: Erenler’e hizmet için yola çıktık

Erenler Belediye Başkan aday adayı Semiha Bafralıoğlu, seçim ziyaretleri kapsamında, MHP Erenler İlçe Başkanlığı, Kızılay Erenler Şubesi ve HAK-İŞ Sakarya Şubesi’nin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Günün ilk ziyaretini Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erenler İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Bafralıoğlu, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ile görüş alışverişinde bulundu.

MHP Erenler İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından, Erenler Belediye Başkan aday adayı Bafralıoğlu; Kızılay Erenler Şube’sini ziyaret etti. Ziyarette Kızılay Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik, Bafralıoğlu'na Kızılay faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Son olarak HAK-İŞ Sakarya Şubesini ziyaret eden Erenler Belediye Başkan aday adayı Bafralıoğlu, HAK-İŞ Sakarya Şubesi Mehmet Mesut Gökdemir’e yerel seçimle ilgili görüşlerini ve projelerini paylaştı.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan aday adayı; "Erenler’imize hizmet için besmele çekerek kollarımızı sıvadık. Esnaf, halk ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Cumhur İttifakı üyemiz, kardeş partimiz MHP Erenler İlçe Başkanlığı, ilçemizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Kızılay ve HAK-İŞ ile fikir alışverişinde bulunduk. İlçemizin önemli isimleriyle bir araya gelerek Erenlerimizin geleceğine yönelik düşüncelerimizi aktardık, görüş alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni