Siyaset
Giriş Tarihi : 11-02-2024 16:32

Başkan Adayı Oğuz Savtekin: Güneş Erenler'i aydınlatacak

İYİ Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Oğuz Savtekin ile birlikte İYİ Parti Yönetimi LC Haber ailesini ziyaret etti. “Güneş Erenler’i aydınlatacak” diyen Başkan Adayı Savtekin, “Kollarımızı sıvadık, Erenler için geliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Oğuz Savtekin: Güneş Erenler'i aydınlatacak

31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlere kısa bir süre kala Erenler’in iddialı adaylarından Oğuz Savtekin, seçim ziyaretleri kapsamında ziyaretlerine hızla devam ediyor. LC Haber’i ziyaret eden İYİ Partili aday ile birlikte; İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Ahmet Özmen, İYİ Parti Sakarya İl Divan Kurulu Üyesi ve Parti içi Eğitim Politikaları Başkanı Engin Deniz, Erenler İlçe Teşkilat Başkanı İskender Keskin, Adapazarı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Özgül Tür ve Adapazarı İlçe Sağlık Politikaları Başkanı Nur Savtekin de katıldı.

"Erenler İYİ olacak"

Erenler halkından oldukça yoğun bir ilgi gördüklerini ifade eden Başkan Adayı Oğuz Savtekin, “Erenler’de seçim atmosferine bakacak olursak, halk tarafından ciddi anlamda bir ilgiyle karşı karşıyayız. Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızın sorunlarını dikkatle dinleyerek kalem kalem not alıyoruz. Erenler’imizde girilmedik ev, sıkmadık el, sarılmadık beden bırakmayacağız. Güneş Erenler’i aydınlatacak. Kollarımızı sıvadık, Erenler için geliyoruz. Halkımızın da desteğiyle Erenler’imiz iyi olacak” açıklamalarında bulundu.

Candan'a teşekkür

Ziyaretin ardından İYİ Parti Erenler Başkan Adayı Oğuz Savtekin, LC Haber Ajansı’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, yayın hayatında başarılar diledi. İmtiyaz Sahibi Levent Candan ise, Savtekin’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni