Siyaset
Giriş Tarihi : 27-03-2024 12:59

Başkan Adayı Şenol Dinç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimlerine sayılı günler kala, Erenler Belediye Başkan Adayı Şenol Dinç, iddialı bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Şenol Dinç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Gece gündüz demeden yağmur çamur dinlemeden sahada aktif bir şekilde çalışan Dinç, son olarak Bekirpaşa, Çaykışla, Sarıcalar, Kamışlı ve Alancuma Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Dinç, mahalle sakinleriyle birebir görüşerek onların talep ve beklentilerini dinledi. Halkın nabzını tutan Dinç, mahallelerdeki sorunların çözümü için kararlı bir duruş sergiliyor.

Seçim sürecinde adaylığını halkla buluşturarak samimi bir iletişim kuran Şenol Dinç, vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Erenler'in geleceği için iddialı projelerle sahada olan Dinç, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde halkın desteğini almaya aday.

Şenol Dinç, vatandaşların her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak kapsamlı bir seçim manifestosu oluşturdu. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemesine kadar geniş kapsamlı projelerle halkın karşısına çıkan Dinç, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla belediyeyi geleceğe taşımayı hedefliyor.

Sahada gösterdiği aktif performans ve vatandaşlarla iç içe olma çabasıyla dikkat çeken Şenol Dinç'in seçim kampanyası, Erenler'de büyük bir heyecan yaratıyor. Mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın nabzını tutan Dinç, yerel yönetimlerde kaliteli hizmet anlayışını temsil etmeyi vaat ediyor.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Erenler halkının karşısına iddialı bir şekilde çıkmaya hazırlanan Şenol Dinç, halkın desteğiyle şehrin geleceğini şekillendirmeyi amaçlıyor.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni