Siyaset
Giriş Tarihi : 18-04-2023 21:05

Başkan Gürsoy; Dul ve yetimler hayal kırıklığına uğradı

İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Sefa Gürsoy; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ın emekli aylıklarına zam yapılacağı yönündeki açıklamalarının ardından 5.500 TL olarak ödenen maaşlar, 7.500 TL olarak güncellendi. Zam açıklamalarıyla emekliler sevinirken, dul ve yetim maaşı alanlar ise hayal kırıklığına uğradı.” dedi.

Başkan Gürsoy; Dul ve yetimler hayal kırıklığına uğradı

Yaptığı yazılı basın açıklamasında Dul ve yetim maaşı alanların hayal kırıklığı yaşadıklarına dikkat çeken İYİ Parti Erenler İlçe Başkanı Sefa Gürsoy; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ın emekli aylıklarına zam yapılacağı yönündeki açıklamalarının ardından 5.500 TL olarak ödenen maaşlar, 7.500 TL olarak güncellendi. Zam açıklamalarıyla emekliler sevinirken, dul ve yetim maaşı alanlar ise hayal kırıklığına uğradı. Konuyla ilgili SGK'dan kendilerine bilgi verilmesini isteyen dul ve yetim maaşı alan hak sahipleri, "Siz hak sahibi değilsiniz! Yanıtı aldılar... Yani açıklanan zam, dul ve yetimleri kapsamıyor. Emekliler arasında yapılan bu ayrımcılığın derhal düzeltili. Ev kiraları almış başını gitmiş, faturalar her ay zamlanıyor, emekliler zaten eti, sütü çoktan mutfağından çıkardı, soğanı patatesi bile taneyle alıyor" diyerek tepki gösterdi. Al bu maaşı sen çık çarşıya pazara,  bakalım 1 gün dayanabilecek misin?” dedi.

İYİ Parti’nin güneşi

Başkan Gürsoy, yaklaşan seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirerek; “Neyse ki seçime günler kaldı. 14 Mayıs'ta tüm bu yanlışlar tek tek düzeltilecek. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de dediği gibi "Tüm haksızlıklardan İyi Parti'nin güneşiyle kurtulacağız. Az kaldı." diye söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni