Siyaset
Giriş Tarihi : 27-03-2024 14:29

Başkan Koray Oktay Özten'e şölen gibi karşılama

31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler için yağmur, çamur demeden seçim çalışmalarına devam eden Söğütlü Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Yeniköy Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi.

Başkan Koray Oktay Özten'e şölen gibi karşılama

Pazar günü yapılacak yerel seçimler için son çalışmalarını yapan Söğütlü Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Yeniköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Halk tarafından sevgiyle karşılanan Özten, meşaleler eşliğinde karşılanırken; ziyaret adeta miting havasına döndü. Teravih sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Özten, vatandaşlar ile hasbihal ederek Söğütlü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Özten, “Çok değerli büyüklerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz, gençlerimiz ile birlikte bir araya geldik. İlçemize kazandırdığımız ve kazandırmaya devam edeceğimiz projelerimizi anlattık. Misafirperverlikleri ve dost sohbeti için değerli Yeniköy Mahalle halkımıza sonsuz teşekkür ederim” şeklinde paylaşım yaptı.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni