Siyaset
Giriş Tarihi : 29-03-2024 12:06

Başkan Özten, halkın yoğun sevgi ve desteğiyle karşılanıyor

Söğütlü Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, 2 gün kala seçim atmosferini son ziyaretleriyle hareketlendirdi. Özten, halkın yoğun sevgi ve desteğiyle karşılandı.

Başkan Özten, halkın yoğun sevgi ve desteğiyle karşılanıyor

Küçüksöğütlü Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette, mahalle sakinleri coşkulu bir şekilde Özten'i karşıladı. Değerli büyükler, abiler, kardeşler ve gençlerle bir araya gelerek, ilçeye kazandırılan ve kazandırılmaya devam edilen projeleri anlattı. Özten, mahalle halkına samimi bir şekilde teşekkür etti ve misafirperverlikleri için minnettarlığını dile getirdi.

Özten, " Söğütlü Sevdamız, Biz Birlikte Güçlüyüz" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Seçim öncesi son mesajlarını veren Özten, halkın desteğini almaya ve birlikte daha güçlü bir Söğütlü için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Küçüksöğütlü Mahallesi'nde gerçekleşen bu buluşma, seçim öncesinde adayların halkla bir araya gelerek projelerini ve vizyonlarını paylaşma fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik oldu. Özten'in halkla yakın teması ve samimi söylemleri, seçmenler üzerinde olumlu bir etki bıraktı.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni