Genel
Giriş Tarihi : 09-06-2022 13:21   Güncelleme : 09-06-2022 13:21

Başkan Yüce; ‘’Karabağ’dan selam getirdim’’

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3

Başkan Yüce; ‘’Karabağ’dan selam getirdim’’

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3. Geleneksel Aile Piknik Şöleni’ne katıldı. Başkan Yüce sevgi seli ile karşılaştı.

Azerbaycan Karabağ ziyaretinin ardından ayağının tozuyla Poyrazlar Gölü’nde gerçekleştirilen piknik şölenine katılım sağlayan Başkan Yüce, ‘’Azerbaycan’dan selamlar getirdim.’’ dedi.

Başkan Yüce konuşmasında, ‘’ Karabağ’dan direk buraya geldim. Sizlere selamlar getirdim. Vakti olan arkadaşlar, oraya gitmenizi oradaki insanların sıcakkanlılığını görmenizi çok isterim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a olan sevgilerini, Türkiye’ye karşı olan sıcakkanlılıklarını görmenizi çok isterim. Havaalanından direk buraya Başkan Adnan Pala’nın hatırı ve Samsunlular için geldim. Çok güzel bir organizasyon olmuş alan cıvıl cıvıl görünüyor. Başkan Pala’ya bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrasında Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala, Başkan Yüce’ye Samsunspor bayrağı hediye ederek plaket taktim etti.

Samsunlular Derneği Kadın Kolları Dernek Tanıtım standı ve Samsun Store (Store55), Şahin Sürücü Kursu, İnci Göz, Fatih Aşcı sahipliğindeki Nokul Lezzet Durağı, Çaykur Sakarya A.Ş., Gaziantep Sofrası sahibi Mehmet Durak öncülüğündeki Gaziantepliler Derneği (SAGDER) standını ziyaret eden Başkan Yüce, dernek tanıtım standında kadınların el emeği yaptığı ürünleri inceleyerek başarılar diledi.

Nokul Lezzet Durağı’nda Bafra’nın meşhur yöresel ürünleri arasında gösterilen Bafra Pidesi ve Bafra dondurmasını tadan Yüce’ye Gaziantepliler Derneği standında Baklava ve içli köfte ikram edildi. Başkan Ekrem Yüce, Çaykur Sakarya A.Ş. standında çay içerek ziyaretini sonlandırdı.

Program sonunda çocuklarla ve vatandaşlarla yakinen ilgilenen, hatıra fotoğrafı çektiren ve stantları tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Yüce, sıcak kanlı tavırlarıyla gönüllere girmeyi bir kez daha başardı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni