Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2023 16:05

Bayram: Yeşiltepe Sakarya’nın bir numaralı mahallesi olacak

Erenler Yeşiltepe Mahalle Muhtar Adayı Nagihan Bayram, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ü ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’i ziyaret eden Bayram; “Yeşiltepe Sakarya’da bir numaralı mahalle olacak” açıklamalarında bulundu.

Bayram: Yeşiltepe Sakarya’nın bir numaralı mahallesi olacak

Erenlerin sevilen iş insanlarından olan Yeşiltepe Muhtar adayı Nagihan Bayram, ziyaretine Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’den başladı. Başkan Şengül ile karşılıklı görüşen Muhtar adayı Bayram, fikir alışverişinde bulundu. Muhtar adayı Şengül, seçim çalışmalarından bahsetti. Ziyaretin ardından Başkan Şengül’e teşekkür ederek müsaade isteyen Muhtar adayı Bayram, ardından Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’i ziyaret etti.

Başkan Erdem ile fikir alışverişinde bulunan Bayram, seçim projelerinden bahsetti. Muhtar adayı Bayram, Başkan Erdem’e ziyaretini kabul ettiği için teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Muhtar adayı; “Yeşiltepe Sakarya’da bir numaralı mahalle olacak” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni