Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2024 11:00

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan: "Arifiye’nin makus tarihini değiştireceğiz"

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan, “DEVA Partisi’nin iddiası bu ülkenin iktidarı olmak. Evet 30 Mart seçimleri önemli ancak asıl hedefimiz ülkeyi yönetmektir. Adaletle hukukla bu güzel ülkeyi birlik ve beraberlik içinde layık olduğu konuma taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan:

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan ve Arifiye Belediye Başkan Adayı Avukat Selen Özyıldırım’ın Arifiye Açmalar da yaptıkları kahve toplantısında adaylar, “Arfiye’nin makus talihini hep birlikte değiştireceğiz” dediler.

Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, konuşmasında, ”Bu ülkenin yüzde 48’ine bölücü diyenlere sesleniyorum. Bu ülkenin yüzde 48’i bölücü olsa memleket ayakta duramaz. Vatanseverliği kendi tekelinde sananlara söylüyoruz, vatanseverliği ölçen böyle bir terazi kimsede yok. ‘Bu ülkeyi seven işini doğru yapandır.’ Biz işini doğru hem de dosdoğru yapan, liyakatli kadrolarla yerel de Belediyelerin yönetimine talibiz. Ancak nihayi hedefimiz ülkeyi yönetmektir. Biz yerel de de “Önce İnsan İlkesi” ile hareket edeceğiz! Arifiye İlçesi maalesef kenarda, köşede kalmış, Arifiyeliler de ihmal edilmiş hizmet alamamıştır. Ulaşımı, yolları problemlidir. Sosyal alanları yok sayılacak kadar yetersizdir. Bu kadar imkana sahip bir ilçenin hak ettiği konum ve gelişmişlik bu olmamalıdır. Arifiye cazibe bölgesi olacak Sakarya’nın marka şehir olmasına katkı sağlayacak durumda bir ilçedir. Av. Selen Öz yıldırım Arifiye Belediye Başkanı olduğunda Arifiye’nin makus talihini değiştirecektir. Desteğiniz çok önemli. Buna inanın ve güvenin. dedi.

Değişim Sakarya'ya DEVA olacak


Mehmet Erdoğan konuşmasını sürdürürken, “Keyfi kararlar, zamanında alınmayan önlemler, plansız yatırımlar, çağın gereklerinden ve gelecek perspektifinden yoksun vizyonsuzluk, kayırmacı yönetim anlayışı ve kaynak israfı gibi pek çok sebep yüzünden Sakarya gelişmek bir yana, güncel sorunlar içinde boğulan bir kent haline geldi. Halkımızın bin bir umutla güven duyarak emanet ettiği Sakarya’da 20 yıldır keyfi yönetim sergileyen, halkın sorunlarını çözmek bir yana, çözümsüzlüğü gelenek haline getiren rant belediyeciliği anlayışı hakim. İktidara uyarı vermenin sarı kart göstermenin ve bu anlayışa dur demenin zamanı yerel seçimlerdir. Bu çok önemli bir fırsattır.”

Daha yaşanır bir Sakarya


“Arifiye de bu kötü anlayıştan nasibini alıyor. Hepimiz farkındayız ki; daha iyisini, daha güzelini ve daha fazlasını hak ediyoruz ve bunu başarabiliriz. İmkanlarımız, kaynaklarımız buna müsait. Yapacağımız tek şey bu anlayıştan, bu zihniyetten kurtulmak. Daha güçlü, daha müreffeh, daha yaşanabilir bir Sakarya için yerel seçimlerde bu değişimi sağlamak zorundayız. Huzurlu, güven dolu, mutlu insanları ile güzel bir Sakarya için, başarılı yerel yönetimler için var gücümüzle çalışacak kadrolarımızla hazırız. Değişim Sakarya’ya DEVA olacak. İnanın, güvenin. Selen Hanımı destekleyin, Arifiye’ye kadın eli değsin, sevgi ve şefkat eli değsin, Selen Hanım kardeşimize sahip çıkın Arifiye değişsin artık.”dedi.

Arifiye 'de 15 yıldır ne yaptınız?


  1. Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Selen Özyildirim, “Arfiye’nin 15 yıldır sorunlarının neden giderilemediğini soruyorum? Yol ve ulaşım sorunumuz var. Vergilerimizi ödüyor muyuz? Ödüyoruz.? Açmalarda Arifiye de yürünecek yollar yok? Büyükşehire göre vergi veriyoruz. Ancak köy olarak görülüyoruz ve ulaşım sorunumuz çözülmüyor. Açmalarda bu kadar büyük bir yerleşim alanında halka hizmet verecek sağlık ocağı neden yok? Size söz veriyorum sağlık ocağınız olacak? Geniş alanlar var çocuklar top oynuyor. Ancak Açmalarda bir spor tesisi yok. Söz veriyorum bunu da halledeceğiz. Arifiye de kadınlar için de faaliyette bulunacak alanlar oluşturacağız. Arifiye Belediyesi borcu var ama hangi yetersiz hizmetler için borçlanmışlar sormak lazım. Sakarya’nın tam ortasında, beş ilçeye sınırı olan Arifiye aynı zamanda Marmara’nın Anadolu’ya açılan kapısı olmasına rağmen, maalesef koca bir kasaba olmaktan öteye gidememiştir. Bizim oyumuzdan ne olur demeyin. Doğru tercihler yaparsak sosyal hayatı da çevremizi mahallemizi de değiştirmeye katkı sağlarız. Arifiyeyi birlikte yöneteceğiz. Bana güvenin.” ifadelerini kullandı.

Arifiye yoksunluklar ilçesi olamaz


Selen Özyildirim, konuşmasında “Bu ilçede; mahallelerimizin yaklaşık yarısında kanalizasyon altyapısının olmadığını düşünün! Bunun sağlığımızı tehdit ettiğini, hastalıklara zemin oluşturduğunu , yollardaki sayısız çukurları, her yağmurda çamur çökek içinde kaldığımızı düşünün! Bu ilçede; çöp atmak için çöp konteynırı aramak zorunda kaldığımızı düşünün! Bu ilçede; toplu taşıma ile komşusu olan beş ilçeden dördüne gitmek için 2 vesait kullandığımızı düşünün! Bu ilçede; 51 binden fazla nüfusa sahip olmamıza rağmen, en yakın alışveriş merkezi için bile başka ilçelere gitmek zorunda kaldığımızı düşünün! Bu ilçede; toplu taşıma ile kendi hastanemize gidemediğimizi, 9 km’lik yolu 50 dakikada gittiğimizi düşünün! Bu ilçede; araç kullanırken ucube altgeçitte strese girdiğimizi, park yeri bulmak için birkaç tur atmak zorunda kaldığımızı düşünün! Bu ilçede; her okul giriş ve çıkış saatlerinde trafiğin felç olduğunu düşünün! Bu ilçede; elimizden Adaray’ın alındığını düşünün! Bu ilçede; çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir kreşin bile olmadığını düşünün! Bu ilçede; nüfusun %40’ı gençlerden oluşmasına rağmen, gençlerin kaliteli vakit geçirebilecekleri mekanların olmadığını düşünün! Bu ilçede; emeklilerin evlerine hapsolduğunu, sosyal hayattan da emekli olduğunu düşünün! Bu ilçe Arifiye! Maalesef…

Ezberleri bozacağız


Desteğinizle Arifiye değişebilir. Bize güvenin. Değişime hazır olun. Arifiye Belediye Başkan Adayı Av. Selen Özyıldırım olarak; Belediye kaynak ve imkanlarını, herhangi bir siyasi parti veya siyasi propagandaya tahsis etmeyeceğiz! Belediyenin hizmetlerini duyururken kendi reklamımızı yapmayacağız! İlçemizin her yerinde başkanın fotoğraflarını görmek zorunda kalmayacaksınız! Projelerimizi gerçekleştirirken, her tür icraatımızda, dürüst, adil ve şeffaf yönetim anlayışı dışına çıkmayacağız! “Önce İnsan İlkesi” ile hareket edeceğiz! Biliyoruz ki adaletin olmadığı yerde sefalet olur! Arifiye’nin bu seçimde tüm ezberleri bozacağı, tercihini DEVA Belediyeciliğinden yana kullanacağı ve Ak Partiye sarı kart gösterip gerekli uyarıyı yapacağı konusunda iddialı ve inançlıyım! ”ifadelerini kullandı.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni