Siyaset
Giriş Tarihi : 06-03-2024 16:22

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan, SESOB' ta Oda Başkanları ile bir araya geldi

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve İlçe Belediye Başkan Adayları SESOB'u ziyaret ederek 30'u aşkın oda başkanı ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu ve projeleri hakkında bilgi verdi.

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan, SESOB' ta Oda Başkanları ile bir araya geldi

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sakarya’nın da Türkiye gibi 20 yıldır Ak Parti kadrolarıyla yönetildiğini, ancak mevcut zihniyetin Sakarya’nın gelişme ve büyüme hızına ayak uyduramadığına vurgu yapan Mehmet Erdoğan “iktidar gücü elinizde olmasına rağmen Sakarya sorunlarla boğuşan bir şehir olmaktan kurtulamadı. 20 yıldır bu güçle yapamadığınız neyi yapacaksınız bugün” şeklinde konuştu.

Mehmet Erdoğan Ak Parti’nin yıllardır süslü söylemlerle, albenili görsellerle ve boş vaatlerle halkın umut ve beklentilerini sömürdüğünü söyledi. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. “20 yıldır Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni başka bir parti yönetiyormuş, yaşanan sorunlarla ilk defa karşılaşıyorlarmış gibi bir halleri var. Madem söylediklerinizi yapma beceriniz vardı, kimsenin elinde olmayan imkanlara sahip olmanıza rağmen neden yapmadınız? Neden biz hala trafik gibi basit sorunlarla boğuşuyoruz? Neden hala kentsel dönüşüm ve deprem sorunları bu kentin gündeminden düşmedi? Barındırdığı onca potansiyele rağmen Sakarya neden hala bir adım ilerleyemedi? 20 yıldır elinizi bağlayan neydi?”

Sakarya artık bu masallara inanmıyor

Sakarya halkının her seçimde Ak Parti’ye güven duyarak yüksek bir oy oranı ile yönetimi emanet ettiğini ancak her seferinde de hüsrana uğradığını söyleyen Mehmet Erdoğan “Sakarya artık bu masallardan yoruldu. Hepimiz yorulduk. Sakarya halkı olarak sadece hak ettiğimizi almak istiyoruz. Siz her seçimde istediğinizi alıyorsunuz ama halka bir şey vermiyorsunuz. Bu masallara biz inanmıyoruz; Sakarya da inanmıyor artık” şeklinde konuştu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni