Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2024 18:18

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan'dan, Arifiye Erzurumlular Derneği’ne ziyaret

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Arifiye Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

DEVA Büyükşehir Adayı Erdoğan'dan, Arifiye Erzurumlular Derneği’ne ziyaret

DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan, “Türkiye’nin her yerinden gelen ve Sakarya’ya değer katan vatandaşlarımızla el ele ve birlikte Sakarya’yı yönetmeye, Projelerimizle Sakarya’ya değer katmaya talibiz. Sakarya da yaşayan herkesin refahından, huzurundan ve mutluluğundan sorumluyuz. Herkesin fırsatlardan eşit şekilde yararlanmasını hedefliyoruz. ”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Arifiye Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

“TÜM PROJELERİMİZİ SAKARYA’NIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Mehmet Erdoğan yaptığı ziyaret sırasında, “Biz Sakarya aşığıyız. Sakarya’yı kendisine zaman kaybettirenlerden, Sakaryalıyı oyalayanlardan, her seçimde aynı vaatleri verip sözünü yerine getirmeyenlerden, hiç bir şey yapmadan halen sıkılmadan bu şehri depreme hazırlayacağız diyenlerden, belediyeciliği manda beslemek sananlardan, çikolata evi, bal evi, süt evi ve bunlar için şirketler kuranlardan kurtaracağız. Bu şehir için projelerimiz ve hedeflerimiz var. Kısa zaman önce Sakarya için tüm projelerimizi trafik ve ulaşımdan, kentsel dönüşüme, kültür sanattan, çevreye, sağlık ve eğitimden, kent ekonomisine, altyapı ve üstyapıya dair hepsini açıkladık. Gençler, yaşlılar, engelliler, sokak hayvanlarını da kapsayan, sosyal projelerimizin tamamı hazır. İnsanımızın geleceğe güvenle bakabileceği, huzur, mutluluk ve refah içinde yaşayabileceği bir kent inşa etmek en büyük hedefimiz. Başarıyı, kentte yaşayanların mutluluğu ile ölçen insan odaklı bir anlayışa sahibiz. Sakarya’yı ekonomik ve sosyal yönden kalkındırmak en büyük idealimiz. Kentimizde yaşayan herkesin refahından, huzurundan ve mutluluğundan sorumluyuz. Herkesin fırsatlardan eşit şekilde yararlanmasını hedefliyoruz. Bu nedenle kaynaklarımızı israf etmeden, İnşallah 1 Nisan’dan itibaren kademeli olarak gerçekleştirecek, tüm projelerimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

“SİZLERİN DESTEĞİ ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİ”

Erzurumlular Dernek Başkanı İhsan Turan tarafından karşılanan DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, yeni döneme dair gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Programda dernek üyelerinin de görüş ve taleplerini dinleyen Erdoğan, 31 Mart sonrası Sakarya için yeni bir dönemin başlayacağını, Arifiye de Av.Selen Özyıldırım’ın kadın eliyle Arifiye’de değişimin ve gelişimin öncüsü olacağını, Arifiye’nin makus talihini değiştirerek, Arifiye’yi layık olduğu konuma eriştireceğini belirtti. Ziyaret sırasında Dernek üyelerine bir konuşma yapan DEVA Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Selen Özyıldırım, “İnşallah 31 Mart’ta DEVA Belediyeciliği anlayışını tüm Sakarya’ya hissettireceğiz. Adaletle, hukukla, kayırmadan, hesap vererek, şeffaf yönetim tarzıyla örnek Belediyecilik nasıl olur göstereceğiz. İhtiyaçları ve sorunları cadde cadde, mahalle mahalle ve sokak sokak biliyoruz. Yapacağımız çalışmaları gerçekleştirmek için elbette bu anlamda sizlerin desteği çok değerli ve kıymetli. İnşallah hem büyükşehirde hem de Arifiye’de vereceğiniz güçlü destekle ilçemizi ve şehrimizi daha güzel günlere ulaştıracağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım, dayanışma içinde mutlaka tüm sorunların üstesinden geliriz. Ben bu vesile ile siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ VE GÜZEL BİR GELECEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, “Hepimizin farklı gelenekleri olsa da böylesine güzel bir ilçe ve şehirde, dayanışma ve birlik beraberlik içinde ortak manevi duygularımız ile güzel bir yaşam sürdürmeyi hedefliyor, gençlere, çocuklara da güzel bir çevre, güzel bir şehir ve ülke bırakmak azmi ile çalışıyoruz. Arifiye’nin de bizlerin gönlünde ayrı bir yeri var. Sizden ricam, hangi koşulda olursa olsun bizlerin birliğine, dirliğine zarar vermeye, bizleri ayrıştırmaya, kutuplaştırmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Bizim bir tek derdimiz var o da Sakarya. Bu şehir için hedeflerimiz var. Her birimizin, kendisi ve çocuklarının güzel bir geleceğe ve imkanlara sahip olması için birlikte mücadele etmeliyiz. Birlikten dirlik doğar. Değişime inanın ve bize güvenin. Bu vesile ile bizleri misafirperverlik gösterip ağırladığınız için Dernek Başkanımız ve yönetimine hemşehrilerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni