Genel
Giriş Tarihi : 18-03-2024 17:16

Dr. Aydoğan Arslan’dan 18 Mart mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dr. Aydoğan Arslan’dan 18 Mart mesajı

Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan mesajında: ‘’Tüm Dünya’ya Çanakkale geçilmez dedirten aziz milletimiz kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale Savaşları’nın 109’uncu yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.Çanakkale Zaferi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman Türk Halkı’nın yazdığı özgürlük ve bağımsızlık destanıdır. Anadolu’nun dört bir yanından gelerek Çanakkale’de bağımsızlığımız için gözünü bile kırpmadan ölüme koşan kahramanlarımız, sadece bir zafer kazanmakla kalmamış, aynı zamanda Kurtuluş Savaşının da temellerini atmışlardır. Tarih boyunca vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden ve gazi olan tüm kahramanlarımız için ne yapsak azdır’’ dedi.

Arslan: ‘’Türk Ulusu olarak Çanakkale’de ortaya koyduğumuz birlik ve bütünlüğe bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız. Çanakkale Zaferi, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neler yapabileceğinin en güzel kanıtıdır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı, vatanını canından üstün bilen şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum." Diye ifade etti.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni