Siyaset
Giriş Tarihi : 01-02-2024 18:10

Erenler'de vatandaşlarla bir araya geldiler

Erenler’de çoğunluk tarafından sevilen ve önde gelen aday adaylarından olan Semiha Bafralıoğlu, Seçim bölgesi Erenler'de ziyarette bulunan Partisinin Büyükşehir Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte vatandaşla bir araya geldi.

Erenler'de vatandaşlarla bir araya geldiler

AK Parti’de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Yusuf Alemdar olarak gösterilmesinin ardından, gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Erenler’de çoğunluk tarafından sevilen ve önde gelen aday adaylarından olan Semiha Bafralıoğlu, Seçim bölgesi Erenler'de ziyarette bulunan Partisinin Büyükşehir Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte vatandaşla bir araya geldi.

Erenler Tabakhane Mahallesi’nde bulunan Çarşamba Pazarına giderek; pazar esnafı ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar'a AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Semiha Bafralıoğlu da eşlik ederken; tezgâhı başındaki esnafa hayırlı kazançlar dileğinde bulundular. Büyükşehir Adayı Alemdar’a ve Erenler Başkan Aday Adayı Semiha Bafralıoğlu’na vatandaş yoğun ilgi gösterirken, halkın talep ve önerileri de gündeme alındı.

Hacıoğlu Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldiler

Çarşamba Pazarı ziyaretinin ardından Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte AK Parti’de Sakarya’nın tek kadın aday adayı olan Semiha Bafralıoğlu ve partililer, Erenler Hacıoğlu Mahallesi’ni de ziyaret etti. Mahallede düzenlenen kahvehane toplantısına katıldılar. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen kahvehane toplantısında Büyükşehir Adayı Alemdar, mahalle sakinleriyle sohbet ederek vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Bafralıoğlu’ndan Alemdar’a teşekkür

Gün sonunda ziyaretlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Semiha Bafralıoğlu, “Bugün ilçemize ziyarete gelen Büyükşehir Adayımız Sayın Yusuf Alemdar ile birlikte Erenler’de Çarşamba Pazarımızı ve Hacıoğlu Mahalle’mizde bulunan kahvehanemizi ziyaret ettik. Çok verimli bir gezi oldu. Vatandaştan yoğun ilgi ve güzel dönüşler aldık. Değerli Başkanımız Yusuf Alemdar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, adaylık sürecinde başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni